ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Miranda Kerr ορκίζεται σε αυτό λάδι προσώπου, για πάνω από 10 χρόνια


Ελένη Τσούτση

8 Νοεμβρίου 2021

H Miranda Kerr ορκίζεται σε αυτό λάδι προσώπου, για πάνω από 10 χρόνια
H Miranda Kerr ορκίζεται σε αυτό λάδι προσώπου για πάνω από 10 χρόνια

H Μiranda Kerr είναι ένα beauty icon και θέλουμε να γνωρίζουμε όλα τα μυστικά ομορφιάς της. Διαθέτει μια λαμπερή επιδερμίδα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναρωτηθεί πώς διατηρεί τη φρεσκάδα της όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά τώρα που βρίσκεται μακριά από τα catwalks και τη βιομηχανία της μόδας.

Κάτι που ίσως δε γνωρίζουν αρκετοί είναι ότι η μητέρα της Miranda Kerr, όταν εκείνη ήταν 16, διαγνώστηκε με καρκίνο και από τότε έκανε μία δραστική αλλαγή στα προϊόντα που εμπιστεύεται τόσο για την επιδερμίδα της όσο και στο σπίτι. Με αυτή την αφορμή μάλιστα μετά από χρόνια η ίδια δημιούργησε τη δική της σειρά με skincare προϊόντα, την Kora Organics.

Ποια είναι όμως τα βήματα που ακολουθεί το όμορφο μοντέλο για ένα flawless δέρμα;

Μια από τις αγαπημένες της συνήθειες ακούει στο όνομα: dry brushing. H ίδια τρίβει το σώμα της με κυκλικές κινήσεις με μια ειδική βούρτσα, μια μέθοδος που βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και μειώνει την κυτταρίτιδα. Για το πρόσωπό της χρησιμοποιεί 1-2 φορές την εβδομάδα μάσκες ώστε να τονώσει την επιδερμίδα της ενώ λατρεύει ταserums με βιταμίνη C.

jenny.gr

Όπως έχει δηλώσει, από 13 χρονών γνώριζε πόσο σημαντική είναι η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας. Ως μοντέλο μάλιστα έχει δοκιμάσει πάρα πολλά προϊόντα και έχει άποψη για το τι ταιριάζει στο δέρμα της και τι όχι.

Το προϊόν όμως που δεν αλλάζει εδώ και δέκα χρόνια είναι το Noni Glow Face Oil από τη δική της σειρά. Δεν το αποχωρίζεται και μάλιστα το εφαρμόζει στο πρόσωπό της τόσο στην πρωινή της ρουτίνα όσο και στη βραδινή. Το συγκεκριμένο λάδι προσώπου κάνει το δέρμα να λάμπει και φανερά πιο λείο.

jenny.gr

Τέλος, όταν την είχαν ρωτήσει ποια είναι η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς που της έχουν δώσει, δήλωσε το να μην κοιμάται χωρίς να έχει κάνει ντεμακιγιάζ.  

jenny.gr

Διαβάστε ακόμη:Πώς απέκτησα το wavy hairstyle της Miranda Kerr;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.