ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες με χρώμα που θα αντικαταστήσουν το foundation σας


Ελένη Τσούτση

31 Ιανουαρίου 2022

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες με χρώμα που θα αντικαταστήσουν το foundation σας
H αλλαγή που θα τονώσει το δέρμα σας

Το natural μακιγιάζ είναι μία διαχρονική τάση που οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν. Ο λόγος; Το αποτέλεσμα δεν «βαραίνει» ενώ το δέρμα αναπνέει χωρίς να κλείνουν οι πόροι. Σίγουρα μπορείτε να κυκλοφορήσετε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, όμως στην πραγματικότητα όλες ίσως χρειαζόμαστε λίγη κάλυψη.

Στο γήινο λοιπόν makeup look απαιτείται να τονίζετε ελαφρώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Το μεγαλύτερο μέρος του μακιγιάζ σας πρέπει να γίνει σε αποχρώσεις του καφέ και μπεζ, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και μερικές άλλες χρωματικές πινελιές που να ταιριάζουν.

Αυτό όμως που θα κάνει τη διαφορά τόσο στο δέρμα σας όσο και στην εμφάνισή σας είναι να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα. Κάτι δηλαδή ανάμεσα σε foundation και ενυδατική κρέμα. Αυτό το προϊόν θα καμουφλάρει τυχόν ατέλειες και σπυράκια ενώ θα καλύψει την ερυθρότητα.

Μήπως ήρθε η στιγμή να αντικαταστήσετε το foundation σας με μία από τις παρακάτω κρέμες με χρώμα;

La Roche Posay Toleriane Sensitive Le Teint Creme Soothing Moisturiser Light

Jenny.Gr

Συνδυάζει τη δερματολογική, καταπραϋντική αποτελεσματικότητα της Toleriane Sensitive με μια tinted σύνθεση για άμεση, υψηλή κάλυψη. Η Toleriane Sensitive Le Teint Cream, ενισχυμένη με πρεβιοτικό Ιαματικό Νερό, καλύπτει, ενυδατώνει και προστατεύει. Αμέσως, το δέρμα ενυδατώνεται σημαντικά, ανακουφίζεται και μειώνεται η ερυθρότητα.

Daywear Sheer Tint Release Advanced Multi Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF15 Estée Lauder

Jenny.Gr

Χαρίζει φυσική λάμψη και υγιή όψη στην επιδερμίδα ενώ, χάρη στο σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών που περιέχει, συμβάλλει ταυτόχρονα στην καταπολέμηση των ορατών σημαδιών γήρανσης.

Pure Radiant Tinted Moisturizer Nars

Jenny.Gr

Eίναι ένα ελαφρύ ενυδατικό προϊόν περιποίησης με χρώμα που παρέχει αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος με δείκτη SPF 30 και βελτιώνει συνολικά την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της φωτεινή και φυσική όψη.

Dramatically Different Moisturizing BB-Gel Tune

Jenny.Gr

Το Dramatically Different Moisturizing BB-Gel είναι ένα BB τζελ προσώπου, το οποίο θα σας χαρίσει 8 ώρη oil-free ενυδάτωση, ενώ περιέχει και χρωστικές οι οποίες προσαρμόζονται στο δικό σας μοναδικό τόνο επιδερμίδας. Το BB-gel διαθέτει την Τεχνολογία Transforming Tint Release και χαρίζει 8 ώρες oil-free ενυδάτωσης και μία ιδέα χρώματος που αρχικά εμφανίζεται σε γκρι απόχρωση και έπειτα μεταμορφώνεται για να τελειοποιήσει τον δικό σας τόνο επιδερμίδας.

Nude Finish Tinted Moisturizer SPF 15

Jenny.Gr

To Nude Finish Tinted Moisturizer Spf 15 στην απόχρωση Light Tint είναι το απόλυτο ελαφρύ, κρεμώδες και ενυδατικό προϊόν που καλύπτει την ερυθρότητα και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα την αναζωογωνεί και ενυδατώνει. Η επιδερμίδα σας είναι πιο λεία και φυσικά λαμπερή!


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS