ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

O Ανδρέας Φουστάνος στο ImpacTalk: «Η πλαστική χειρουργική αλλάζει την εμφάνιση, δεν αλλάζει τον άνθρωπο» 


JTeam

23 Φεβρουαρίου 2022

O Ανδρέας Φουστάνος στο ImpacTalk: «Η πλαστική χειρουργική αλλάζει την εμφάνιση, δεν αλλάζει τον άνθρωπο» 
«Η μεγαλύτερη πρόσκληση στην καριέρα μου ήταν να πείσω ότι αυτό που κάνω δεν είναι ελαφρύ ούτε αστείο, δεν είναι κομμωτική. Δεν είναι αισθητική. Είναι χειρουργική και μάλιστα σοβαρή». 

Σε μία ειλικρινή και βαθιά εξομολογητική αφήγηση της ζωής του στο Impactalk, ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος ξεδιπλώνει τη διαδρομή από τα παιδικά του χρόνια στα Πατήσια και την Κυψέλη έως την επιτυχία, την καταξίωση και την προσωπική και επαγγελματική του ολοκλήρωση.

Ο Ανδρέας Φουστάνος, ο πρώτος και πλέον καταξιωμένος πλαστικός χειρουργός στην Ελλάδα, ο γιατρός που συνέβαλε καθοριστικά στην ανάδειξη της ειδικότητας στο βαθμό που της αξίζει δικαιωματικά, ανατρέχει στην προσωπική του πορεία από τα δύσκολα χρόνια στην Αθήνα μετά τη Βραζιλία, στην καταλυτική επιρροή που είχε στην καριέρα του η δημόσια παραδοχή της Μαργαρίτας Παπανδρέου το 1986 ότι έκανε πλαστική επέμβαση, στην εποχή της καταξίωσης και της επιβεβαίωσης του τίτλου «Ο Γιατρός των Σταρ».

Ο Ανδρέας Φουστάνος μοιράζεται με ειλικρίνεια και ενσυναίσθηση ιστορίες ανδρών και γυναικών που τον επισκέφτηκαν στο ιατρείο με μια φωτογραφία ζητώντας να γίνουν ίδιοι με το πρόσωπο σε αυτή προκειμένου να βοηθήσουν την καριέρα τους.
«Κι εγώ τους εξηγώ ότι την πλαστική δεν την κάνεις για τους άλλους. Την κάνεις για σένα, για να νιώσεις εσύ καλύτερα. Δεν την κάνεις για να κερδίσεις το χειροκρότημα του άλλου».

Ειλικρίνεια, ευθύτητα και εμπιστοσύνη στη γνώση και την εμπειρία, αυτά είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν τον Ανδρέα Φουστάνο και που φέρνουν τους υγιείς ανθρώπους στο ιατρείο του για να γίνουν ακόμη πιο όμορφοι, να νιώσουν ακόμη πιο άνετα με τον εαυτό τους. Συνήθως το πρώτο αίτημα τους είναι να σβήσει τα σημάδια του γήρατος κι εκείνος τους ενθαρρύνει στωικά:

«Δεν μπορεί κανείς να αποφύγει το γήρας. Μπορεί όμως να γεράσει καλύτερα»!

Αν θέλεις κι εσύ να παρακολουθήσεις όλα τα μαθήματα ζωής από τον Ανδρέα Φουστάνο και να μάθεις από τους καλύτερους, μπες στο impactalk.gr και γίνε συνδρομητής στην πρώτη ελληνική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης με επίκεντρο τον άνθρωπο, την αξία της γνώσης και της ίδιας της ζωής.

Leaders Talk/ Foustanos

#BeALeader #TheHellenicInspiration #TheHumanEffect #ImpacTalk #AndreasFoustanos

Μάθε από τους καλύτερους, γίνε καλύτερος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.