ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Mε αυτά τα tips θα κάνετε το ντεμακιγιάζ πιο εύκολο από ποτέ


Ελένη Τσούτση

9 Αυγούστου 2022

Mε αυτά τα tips θα κάνετε το ντεμακιγιάζ πιο εύκολο από ποτέ
Ένα καλό ντεμακιγιάζ σε βάθος, όχι μόνο απομακρύνει τα προϊόντα makeup που έχουμε χρησιμοποιήσει, αλλά και τους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα μας από την ατμόσφαιρα

Μπορεί η διαδικασία του ντεμακιγιάζ να αποτελεί ίσως το πιο βαρετό step στην περιποίηση του προσώπου μας, αν και είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο. Σκεφτείτε μόνο πόσα μικρόβια μεταφέρουμε, ακουμπώντας απλά με το χέρι το πρόσωπό μας.

Ακόμη, κάτι που κάνει το ντεμακιγιάζ απαραίτητο, είναι το γεγονός ότι προετοιμάζει την επιδερμίδα μας να δεχτεί την περιποίηση που ακολουθεί με τον ορό ή την κρέμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εισχωρεί καλύτερα το προϊόν στα εσωτερικά στρώματα του δέρματος και συνεπώς να ενισχύεται η δράση του.

Jenny.Gr

Όπως ακριβώς σκέφτεστε να επενδύσετε σε μία καλή ενυδατική, έτσι πρέπει να κάνετε και για το ντεμακιγιάζ σας. Χρειάζεται να είναι ανάλογο του τύπου της επιδερμίδας σας για να μην σας προκαλεί ξηρότητα και ερεθισμούς. Φυσικά, δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε το ιδανικό γιατί οι νέες φόρμουλες και τα micellar waters διατίθενται σε διάφορους τύπους που δρουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Παρακάτω, θα βρείτε μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τον τρόπο που κάνετε ντεμακιγιάζ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.