ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τι κάνουν οι αγαπημένες μας star για να αποκτήσουν λαμπερό δέρμα; 4 διάσημοι experts απαντούν


Ελένη Τσούτση

17 Μαρτίου 2023

Τι κάνουν οι αγαπημένες μας star για να αποκτήσουν λαμπερό δέρμα; 4 διάσημοι experts απαντούν
Το λαμπερό δέρμα είναι το ζητούμενο και των αγαπημένων μας celebrities και εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα μυστικά τους

Το κλειδί για μια υπέροχη glowy επιδερμίδα το έχουν οι skincare experts. Οι σταρς του Hollywood το γνωρίζουν καλά αφού όταν βρουν τον κατάλληλο ειδικό δεν τον αλλάζουν. Σε κάθε τους εμφάνιση άλλωστε είτε είναι με μακιγιάζ είτε χωρίς, η λεία επιδερμίδα χωρίς πόρους και ατέλειες, κλέβει τις εντυπώσεις και μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς το πετυχαίνουν. Η VogueUΚ φιλοξένησε τις αγαπημένες skincare experts πολλών διάσημων κυριών και παρακάτω θα μάθετε ένα προς ένα, όλα τα μυστικά ομορφιάς τους.

1. Η Jasmina Vico συνεργάζεται με την Jodie Comer και την Sienna Miller (με έδρα το Λονδίνο)

«Πάντα συμβουλεύω τους πελάτες μου να κοιμούνται σε ένα δροσερό δωμάτιο (κάτω από 18 C) για μια ή δύο νύχτες πριν από ένα σημαντικό κάλεσμα. Επτά ως οκτώ ώρες ποιοτικού, ξεκούραστου ύπνου είναι απαραίτητος πριν από κάθε εκδήλωση.»

«Είναι βασικό να αποφεύγουν την υπερβολική ζέστη , το αλκοόλ, τα τηγανητά, τα αλμυρά και τα πικάντικα τρόφιμα. Προτείνω στις πελάτισσες μου να παίρνουν βιταμίνη C για την ενίσχυση της επιδερμίδας, καθώς και γλουταθειόνη για αποτοξίνωση.Προετοιμάζω το δέρμα για να μπορούν οι makeup artists να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτό περιλαμβάνει ένα απαλό πίλινγκ και μασάζ για να σμιλέψει το πρόσωπο. Δίνω μεγάλη προσοχή στην περιοχή του των ματιών, το βλέμμα θέλουμε να δείχνει ξεκούραστο και λαμπερό.»

2. Η Shani Darden, με έδρα το Los Angeles, συνεργάζεται με την Rosie Huntington-Whiteley και την Jessica Alba

«Όλοι οι πελάτισσές μου κάνουν τη θεραπεία Signature Facial, η οποία προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες και εξασφαλίσει μια υπέροχη λάμψη. Ακόμη, αγαπούν το ελαφρύ χημικό peeling, την οξυγονοθεραπεία, τη θεραπεία φωτός LED και τη κρυοθεραπεία. Συνήθως με επισκέπτονται την εβδομάδα που έχουν μια σημαντική εκδήλωση. Πριν από μια εκδήλωση, μου αρέσει να κάνω πίλινγκ γαλακτικού οξέος, γιατί είναι εξαιρετικό για όλους τους τύπους δέρματος. Αφήνει το δέρμα λαμπερό και δεν προκαλεί ξηρότητα.

«Η κρυοθεραπεία είναι μια άλλη καταπληκτική θεραπεία πριν από μια εκδήλωση. Ακόμη, πολλές θέλουν τη θεραπεία που χρησιμοποιεί ατμοποιημένο υγρό άζωτο για να δροσίσει το δέρμα, να αντισταθμίσει τη φλεγμονή, να υποστηρίξει την υγιή παραγωγή κολλαγόνου, να συσφίξει το δέρμα και να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και πρηξίματος».

3. Στη λίστα των πελατών της Dr Barbara Sturm βρίσκονται η Victoria Beckham, η Kim Kardashian και η Hailey Bieber

«Από τα περσινά Όσκαρ, προσφέρουμε μια πιο προηγμένη θεραπεία για τις ανάγκες κάθε πελάτισσας. Ονομάζεται Exoso-metic Facial και είναι μια σημαντική αναβάθμιση. Για τα λαμπερά καλέσματα, μας αρέσει επίσης να χρησιμοποιούμε μερικές τεχνολογικές συσκευές υψηλής απόδοσης, όπως το microneedling για την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου, τη βελτίωση των ρυτίδων και την ελαχιστοποίηση των πόρων. Παρέχουμε ακόμη και θεραπεία φωτός LED, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ερυθρότητας και της φλεγμονής, ενώ παράλληλα να ενισχύσει την ενυδάτωση. Το δέρμα δείχνει νεανικό και super σφριγηλό μετά τη θεραπεία».

4. Η Shane Cooper συνεργάζεται με την Phoebe Dynevor και την Nicola Coughlan (με έδρα το Λονδίνο)

«Ανάλογα με το δέρμα, χρησιμοποιώ όλα τα είδη τεχνολογίας, από ραδιοσυχνότητες μέχρι cool lifting και υπέρυθρο φως αναζωογόνησης. Οι ανάγκες καθορίζουν τις θεραπείες που θα προτείνουμε. Στο επίκεντρο είναι πάντα η ενυδάτωση και χρησιμοποιώ τις κατάλληλες μάσκες για να αντιμετωπίσω την αφυδάτωση.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το τι εφαρμόζεις τοπικά, το αψεγάδιαστο δέρμα στο κόκκινο χαλί προϋποθέτει ότι πίνεις άφθονο νερό και μένεις μακριά από τη ζάχαρη. Το δέρμα μας αντανακλά την υγεία του εντέρου μας. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από το αλκοόλ για να βοηθήσετε στη μείωση της φλεγμονής, και αν το δέρμα σας είναι πρησμένο το πρωί, κάντε ελαφρύ μασάζ με ένα παγάκι.»


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.