ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Παντρεύεσαι; Πώς θα κάνεις το δέρμα σου να λάμψει 24 ώρες πριν


Ελένη Τσούτση

19 Ιουλίου 2023

Παντρεύεσαι; Πώς θα κάνεις το δέρμα σου να λάμψει 24 ώρες πριν
Instagram/@bizceizleyin
Σου έχουμε το κατάλληλο skincare για την ημέρα του γάμου σου

Αν πρόκειται να παντρευτείς είτε αυτό το καλοκαίρι είτε αργότερα, αυτό είναι το πιο χρήσιμο άρθρο που χρειάζεται να διαβάσεις. Θα κάνουμε focus σε όλα τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να έχεις μια λαμπερή επιδερμίδα 24 ώρες πριν το γάμο σου. Το σωστό τελετουργικό 24 ώρες πριν μπορεί να σε σώσει.

Παρακάτω θα βρεις όλα τα steps που θα τονώσουν την επιδερμίδα σου και της χαρίσουν ζωντάνια και λάμψη:

Κοιμήσου καλά

Αν και φανταζόμαστε ότι θα έχεις άγχος για όλα, τίποτα δεν θα σε χαλαρώσει περισσότερο από ένα καλό ύπνο για τουλάχιστον 8 ώρες ώστε το σώμα αλλά και το δέρμα να ξεκουραστούν.

Μην ξεχνάς την αντηλιακή προστασία

Το πλέον σημαντικό βήμα στο skincare είναι η εφαρμογή του αντηλιακού. Είναι must όλο το χρόνο, πόσο μάλλον το καλοκαίρι. Προστάτευσε την επιδερμίδα σου από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες ακόμη και όταν είσαι μέσα στο σπίτι σου. Το φως είναι παντού και προκαλεί προβλήματα στο δέρμα μας.

DUST+CREAM ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF30 - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF 30 για παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία από τις ακτίνες UVA & UVB. Ανθεκτική στο νερό. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Κάνε διπλό καθαρισμό

Αυτό το βήμα θα κάνει τη διαφορά στη ρουτίνα σου αφού ο διπλός καθαρισμός μόνο οφέλη έχει. Ο πρώτος καθαρισμός θα απομακρύνει τα υπολείμματα καλλυντικών και τους ρύπους, ενώ ο δεύτερος θα προλάβει τυχόν σπυράκια που θέλουν να κάνουν την εμφάνισή τους τη πιο λάθος στιγμή.

Το μασάζ προσώπου θα τονώσει το δέρμα σου

Μια ανέξοδη και χαλαρωτική κίνηση είναι να συνδυάσεις τόσο το πρωινό όσο και το βραδινό skincare με μασάζ προσώπου. Εφάρμοσε ένα έλαιο στο πρόσωπο και κάνει απαλές κυκλικές κινήσεις για να χαλαρώσεις τους μυείς του προσώπου σου.

Jenny.Gr
Instagram/@bizceizleyin

Η μάσκα ομορφιάς κρίνεται απαραίτητη

Την ημέρα του γάμου σου κάνε ένα pause και εφάρμοσε πριν το μακιγιάζ την αγαπημένη σου sheet mask που θα θρέψει σε βάθος την επιδερμίδα σου. Το καλό timing λειτουργεί και στο skincare!

Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση

Μια πλούσια ενυδατική κρέμα δεν μπορεί να λείπει από το bridal νεσεσέρ σου. Θα δημιουργήσει ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα και θα κρατήσετε την υγρασία στο εσωτερικό της. Ειδικά, αν έχεις ξενυχτήσεις και έχεις πιει λίγο παραπάνω, το δέρμα σου χρειάζεται extra ενυδάτωση.

Clinéa Water Crush Oil Free Moisturizing Facial Cream- Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Ήρθε η ώρα το δέρμα σου να ξεδιψάσει! Με μία ελαφριά κρέμα-gel που φέρνει μια έκρηξη νερού στην επιδερμίδα σου. Ξαναγεμίζει την επιδερμίδα σου άμεσα με ενυδάτωση που διαρκεί.

Δες στην παρακάτω gallery: Αυτά είναι τα 7 αντηλιακά πόλης που μπορείς να επενδύσεις τώρα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.