ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Είσαι άνω των 50; Τα beauty products που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου


JTeam

24 Ιουλίου 2023

Είσαι άνω των 50; Τα beauty products που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου
Δεν χρειάζεσαι πολλά - παρακάτω, θα βρεις τα απαραίτητα για να δείχνεις πάντα fresh και ξεκούραστη

Οι διαφορετικές φάσεις ζωής απαιτούν διαφορετικά beauty products. Είτε πρόκειται για το αγαπημένο σου κραγιόν, είτε για τη μάσκαρα που κάνει τα μάτια σου να φαίνονται πιο ξεκούραστα, παρότι δεν κοιμήθηκες καλά, το νεσεσέρ σου περιέχει τα απαραίτητα, που εξυπηρετούν ιδανικά την καθημερινότητά σου. Όταν φτάνεις τα 50 η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από ειδική φροντίδα για να δείχνει (και να είναι) στα καλύτερά της – αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγεις προϊόντα με ειδική σύνθεση και σύσταση.

Παρακάτω, θα δεις τι δεν πρέπει να λείπει από την beauty bag σου. Κράτα σημειώσεις και ετοίμασε τη shopping list.

Υαλουρονικό οξύ

Ανεξάρτητα από την ηλικία σου, το skincare πρέπει να είναι προτεραιότητα. Χρειάζεται να προετοιμάζεις την επιδερμίδα σου πριν εφαρμόσεις το makeup, και ένα serum υαλουρονικού οξέος είναι τέλειο, καθώς θα σε φωτίσει και θα σε αναζωογονήσει.

Κρεμώδες ρουζ

Ο λόγος που το κρεμώδες ρουζ είναι καλύτερο από αυτό σε μορφή πούδρας, είναι επειδή δείχνει πιο φρέσκο. Σε ενυδατώνει κιόλας, ενώ αν επιλέξεις ένα προϊόν με πολλές χρήσεις, μπορείς να το εφαρμόσεις και στα χείλη σου. Θα γίνει το δικό σου beauty secret.

Gel φρυδιών

Όταν μεγαλώνουμε, τα χαρακτηριστικά μας έχουν την τάση να «πέφτουν», οπότε θέλουμε να πάμε κόντρα στη βαρύτητα. Ένας τρόπος να γίνει αυτό, είναι το μακιγιάζ και, συγκεκριμένα, εκείνο των φρυδιών. Ένα gel φρυδιών λίγο πιο ανοιχτό από το χρώμα των μαλλιών σου, είναι ό,τι πρέπει –θα χτενίσεις τα φρύδια σου προς τα πάνω, δίνοντας όγκο, και θα κάνει το βλέμμα σου να «ανοίξει».

Ψαλίδι για βλεφαρίδες

Για να «ανοίξει» ακόμη περισσότερο το βλέμμα και να δώσεις την ψευδαίσθηση του lifting, επένδυσε σε ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες. Είναι must-have και πιο οικονομικό από το lash lift – άσε που μπορείς να το χρησιμοποιείς και κάθε μέρα.

Δες παρακάτω 5 fresh αρώματα που θα σε ταξιδέψουν στους πιο εξωτικούς προορισμούς

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.