ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

6 κρέμες ματιών που είναι καλύτερες από botox


Ελένη Τσούτση

31 Ιουλίου 2023

6 κρέμες ματιών που είναι καλύτερες από botox
Instagram/@ carolinelabouchere
Οι παρακάτω κρέμες ματιών θα σου χαρίσουν ένα πιο νεανικό και ανοδικό βλέμμα

Με την πάροδο του χρόνου το βλέμμα «ατονεί» καθώς η επιδερμίδα γίνεται ολοένα και πιο ευαίσθητη. Η έντονη εκφραστικότητα του προσώπου αφήνει τα πρώτα σημάδια και έπειτα με τα χρόνια, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του ενώ τα βλέφαρα χαλαρώνουν, αποκτώντας μια πτωτική κλίση. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι η κούραση, η πολύωρη παραμονή μπροστά από έναν υπολογιστή προκαλούν αφυδάτωση και οδηγούν στην εμφάνιση των μαύρων κύκλων αλλά και της θαμπής όψης. Αυτά τα σημάδια γίνονται ολοένα και πιο έντονα και άλλα είναι τα προϊόντα που θα προτιμήσει μια γυναίκα στα 30 της και άλλα στα 50 της.

Εμείς δημιουργήσαμε μία λίστα με τις πιο αποτελεσματικές κρέμες ματιών που καταπολεμούν τα σημάδια κούρασης, μειώνουν τις ρυτίδες στην περιοχή και ελαχιστοποιούν τα πρηξίματα. Αν επιθυμείς το βλέμμα σου να δείχνει πιο ξεκούραστο, φωτεινό και νεανικό, επένδυσε σε μία από τις παρακάτω κρέμες ματιών:

Editor's tip: Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς και serum και κρέμα στα μάτια. Δοκίμασε ένα από τα δύο και επίλεξε ποια υφή σού αρέσει περισσότερο.

1. Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power Eye Balm - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Αυτό το πλούσιο, θρεπτικό balm βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα για πιο σφριγηλή, με λιγότερα πρηξίματα και περισσότερο ανορθωμένη όψη γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Μειώνει την εμφάνιση των γραμμών και μαύρων κύκλων. Χαρίζει στην περιοχή των ματιών, φωτεινή και πιο νεανική όψη.

2.Capture Totale Firming & Wrinkle-Correcting Eye Cream - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η καλύτερη κρέμα ματιών ολοκληρωμένης αντιγηραντικής περιποίησης με θεμέλιο τις έρευνες του Dior στα βλαστοκύτταρα και την εμπειρογνωμοσύνη του στην επιστήμη των λουλουδιών, για πιο δυνατό δέρμα που ακτινοβολεί νεανική λάμψη υγείας, σε κάθε ηλικία.

3. Filorga Time Filler Αντιγηραντική & Συσφικτική Κρέμα Ματιών - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Εμπνευσμένη από τις σύγχρονες ιατρικές μεθόδους για την περιποίηση της περιοχής των ματιών, η Filorga δημιούργησε ένα προϊόν που διορθώνει τα σημάδια της ηλικίας στην περιοχή αυτή για να «ανοίξει» και να ανανεώσει το βλέμμα.

4. Lancaster 365 Skin Repair Youth - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Ένας αναζωογονητικός, ελαφρύς ορός σε μορφή τζελ που μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών για ένα πιο νεανικό και φωτεινό βλέμα, κάθε μέρα, 365 μέρες τον χρόνο. Προστασία, επανόρθωση και ανανέωση με το 365 Skin Repair Youth Renewal Eye Serum της Lancaster, για ένα όμορφο περίγραμμα ματιών.

5. Bioten Hyaluronic Gold Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών με Υαλουρονικό Οξύ - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

H αντιρυτιδική κρέμα ματιών αναδιαμόρφωσης HYALURONIC GOLD με 93% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι η απόλυτη δύναμη αντιγήρανσης για την αναζωογόνηση της φυσικής νεότητας του δέρματός.

6. SkourasMed Eye Repair- Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Σχεδιασμένη για το πιο λεπτό, το πιο ευαίσθητο μέρος του προσώπου, η μεταξένια κρέμα ματιών Eye Repair συνδυάζει τα κορυφαία συστατικά, ώστε να αφήνει την περιοχή γύρω από τα μάτια απαλή και σφριγηλή, μειώνοντας τη χαλάρωση, τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά: λεπτές γραμμές και ρυτίδες μειώνονται εντυπωσιακά, η ελαστικότητα της επιδερμίδας βελτιώνεται άμεσα, ενώ η φυσική λάμψη και το νεανικό βλέμμα επιστρέφουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.