ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Θέλεις πιο σαρκώδη χείλη χωρίς ενέσεις; Aυτό υπόσχεται νέα viral τεχνική -αλλά λειτουργεί πραγματικά;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

3 Νοεμβρίου 2023

Θέλεις πιο σαρκώδη χείλη χωρίς ενέσεις; Aυτό υπόσχεται νέα viral τεχνική -αλλά λειτουργεί πραγματικά;
Όσα πρέπει να ξέρεις για το αμφιλεγόμενο beauty hack για τα χείλη

Η αυξανόμενη ζήτηση των ενέσιμων για τα χείλη έχει αυξήσει παγκοσμίως και το κόστος της αξίας τους. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το διαδίκτυο είναι γεμάτο συμβουλές και beauty hacks για όσες γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν πιο σαρκώδη χείλη.

Αν η τεχνική μακιγιάζ που διορθώνει το φυσικό περίγραμμα των χειλιών με τη βοήθεια ενός lip liner και η τακτική απολέπιση υπόσχονται να κάνουν «θαύματα» με ανώδυνο τρόπο, υπάρχουν τελευταία μερικές συμβουλές για να αποκτήσεις ονειρεμένα χείλη που ανησυχούν τους skin experts και τους δερματολόγους.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται μια νέα θεραπεία που χρησιμοποιεί οδοντόκρεμα για να δημιουργήσει χωρίς ενέσιμα την εικόνα πιο γεμάτων χειλιών . Ανακάλυψε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτή τη νέα τάση και διαπίστωσε αν αξίζει πραγματικά την προσοχή σου

Πώς λειτουργεί το beauty hack

Αυτό το beauty hack περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός πλούσιου στρώματος οδοντόκρεμας για λίγα λεπτά στα χείλη και στη συνέχεια, κατά το σκούπισμα τα χείλη εμφανίζουν πιο juicy όψη. Αυτή η τάση κέρδισε γρήγορα τους χρήστες του διαδικτύου, αλλά πώς λειτουργεί;
Καθώς η οδοντόκρεμα περιέχει πρόσθετα και συστατικά που εξάγονται κυρίως από μέντα, προκαλεί μια φλεγμονώδη απόκριση που προκαλεί αμέσως πρήξιμο και ερυθρότητα των χειλιών. Αυτό δίνει το αποτέλεσμα πιο γεμάτων χειλιών, αλλά συνήθως δεν διαρκεί πολύ.

Jenny.Gr

Πόσο ασφαλές είναι

Αν και αυτή η μέθοδος μπορεί να δώσει προσωρινά αποτελέσματα, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η οδοντόκρεμα είναι μια βασική αιτία δερματικών παθήσεων. Στην σύνθεσή της περιέχει φθοριούχα άλατα, αρωματικές ύλες, συντηρητικά και λειαντικά που μπορεί να καταλήξουν να ξηράνουν και να ερεθίσουν τα χείλη, οδηγώντας σε σκάσιμο, ξεφλούδισμα και αιμορραγία. Μπορεί επίσης να προκαλέσει εξάρσεις εκζέματος γύρω από τα χείλη.

Αν αναζητάς ασφαλέστερους τρόπους για να επιτύχεις όμορφα, σαρκώδη χείλη, μπορείς να επιλέξεις ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για αυτόν τον σκοπό με συστατικά όπως μέντα, κανέλα και πιπέρι καγιέν. Αυτά τα συστατικά ερεθίζουν τα χείλη μετά την εφαρμογή, οδηγώντας σε αυξημένη ροή αίματος και προσωρινή αύξηση του μεγέθους των χειλιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.