ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι καλύτεροι οροί ρετινόλης, για κάθε τύπο δέρματος


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

15 Δεκεμβρίου 2023

Οι καλύτεροι οροί ρετινόλης, για κάθε τύπο δέρματος
IG @vittoria
Λίγο πριν τις γιορτές, βοήθησε το δέρμα σου να λάμψει

Η ρετινόλη είναι αναμφισβήτητα ένα ισχυρό συστατικό αντιγήρανσης που δρα αποτελεσματικά, ενθαρρύνοντας τη νεανική και λαμπερή όψη της επιδερμίδας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εύρεση του καλύτερου ορού ρετινόλης μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι για τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου, καθώς αυξάνει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων και προάγει την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου.

Ωστόσο, το να αναγνωρίσεις το κατάλληλο προϊόν για εσένα μπορεί να είναι δύσκολο, καθώς αυτό το ενεργό συστατικό, γνωστό επίσης ως βιταμίνη Α, μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει ερεθισμό, ξηρότητα και ξεφλούδισμα εάν χρησιμοποιείται λανθασμένα ή δεν είναι κατάλληλο για το δέρμα σου.

Η ρετινόλη, όταν χρησιμοποιείται με τον κατάλληλο τρόπο και με συνέπεια, μπορεί να αλλάξει θεαματικά την ποιότητα και την υφή του δέρματος, με τρόπο που πολύ λίγα skincare συστατικά μπορούν!

Οι οροί ρετινόλης που αξίζουν τη δοκιμή σου!

Jenny.Gr
IG @vittoria

Kiehl’s Retinol Fast Release Wrinkle-Reducing Night Serum – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Medik8 Intelligent Retinol Serum – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

La Roche Posay Retinol Β3 Serum – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

The Ordinary Retinol 1% in Squalane - Anti-Aging Serum – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.