ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί είναι καλό να κοιμάσαι με μάσκα ύπνου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

1 Φεβρουαρίου 2024

Γιατί είναι καλό να κοιμάσαι με μάσκα ύπνου
IG @maralafontan
Τα οφέλη αυτής της κίνησης στην ομορφιά και την ευεξία του δέρματος και του οργανισμού

Όλες μας έχουμε αναρωτηθεί πώς μπορούμε να κοιμηθούμε καλύτερα τη νύχτα. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση, οπότε φυσικά, κάθεμια έχει τη δική της προσέγγιση. Για κάποιες από εμάς, το παν είναι να έχεις το δωμάτιό σου στην τέλεια θερμοκρασία. Άλλες, σε ένα ζευγάρι ωτοασπίδες για να μπλοκάρουν τον ήχο. Και φυσικά, κάποιες άλλες ορκιζόμαστε σε μια μάσκα ύπνου. Γνωρίζεις όμως τα πολυάριθμα οφέλη της καθημερινής εφαρμογής μιας μάσκας ύπνου;

Τα οφέλη της μάσκας ύπνου

Jenny.Gr
IG @maralafontan

Προστατεύει το δέρμα κατά τη διάρκεια του ύπνου

Η χρήση μάσκας στην περιοχή των ματιών μπορεί να λειτουργήσει σχεδόν σαν προστατευτικό στρώμα ενάντια σε κάθε βλάβη του δέρματος από την τριβή στο μαξιλάρι. Επομένως, έχει πολλά αντιγηραντικά πλεονεκτήματα, αφού αποτέπει το σχηματισμό ρυτίδων.

Μειώνει το άγχος ή την ένταση

Εάν έχεις την τάση να συγκεντώνεις την ένταση στο πρόσωπό σου ή είσαι επιρρεπής σε πονοκεφάλους ή ημικρανίες, ορισμένες μάσκες ματιών μπορούν να σε βοηθήσουν να ανακουφίσεις τα συμπτώματα, ασκώντας ελαφριά πίεση στο πρόσωπο.

Jenny.Gr
IG @maralafontan

Βελτιώνει τον ύπνο εν κινήσει

Οι μάσκες ύπνου μπορούν να προσφέρουν μια αίσθηση κανονικότητας και πιο υγιή ύπνο σε νέα περιβάλλοντα ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Βοηθά στη μείωση του πρηξίματος

Το πρησμένο πρόσωπο οφείλεται ως επι το πλείστον στην κατακράτηση υγρών. Η πίεση της μάσκας βοηθά στην αποσυμφόρηση της περιοχής και κατά συνέπεια στη μείωση τοι οιδήματος σε πρόσωπο και μάτια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.