ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Εύα Λονγκόρια: Η νέα skincare ρουτίνα που ακολουθεί για να διατηρεί το δέρμα της φωτεινό και λαμπερό


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

8 Μαρτίου 2024

Εύα Λονγκόρια: Η νέα skincare ρουτίνα που ακολουθεί για να διατηρεί το δέρμα της φωτεινό και λαμπερό
IG @ evalongoria
Ανακάλυψε τη νέα σειρά περιποίησης που εμπιστεύεται η ηθοποιός για την αντιμετώπιση των σκούρων κηλίδων

Κάθε χρόνος που περνάει, αφήνει στο δέρμα μας σημάδια: Λεπτές γραμμές, ρυτίδες, αλλά και σκούρες κηλίδες. Δερματικά προβλήματα που δεν απασχολούν μόνο εμάς τις απλές γυναίκες της «διπλανής πόρτας», αλλά και πολλές celebrities ανά τον κόσμο, όπως η Εύα Λονγκόρια.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός μέσω ενός reel που δημοσίευσε στο Instagram, μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει καθ΄όλη τη διάρκεια της ζωής της με της σκούρες κηλίδες. Όπως είπε η ίδια, όλα ξεκίνησαν από την εφηβική της ηλικία που ήρθε αντιμέτωπη με την ακμή. Ως συνέπεια, κατά την επούλωση της ακμής στο δέρμα της σχηματίζονταν σκούρες κηλίδες. Έπειτα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, εμφάνισε ξανά σκούρες κηλίδες. Ενώ, αυτές με το πέρασμα του χρόνου και με την έκθεσή της σε επιβλαβείς παράγοντες, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, συνέχισαν να βρίσκονται «εκεί» και να πολλαπλασιάζονται.

Η επιδερμίδα για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις σκούρες κηλίδες χρειάζεται έναν ισχυρό σύμμαχο. Σε αυτό έρχεται να δώσει «απάντηση» η νέα σειρά περιποίησης από τη L'Oréal Paris, Bright Reveal, εμπλουτισμένη με Νιασιναμίδη! Μια υπέροχη σειρά φροντίδας, την οποία εμπιστεύεται και χρησιμοποιεί πλέον καθημερινά και η Εύα Λονγκόρια.

Jenny.Gr
L'Oréal Paris Bright Reveal Ορός προσώπου με Νιασιναμίδη, κατά των σκούρων κηλίδων

Η νέα σειρά αποτελείται από τον Ορό Προσώπου με Νιασιναμίδη Κατά των Σκούρων Κηλίδων, που υπόσχεται να απαλύνει όλους τους τύπους σκούρων κηλίδων, συμπεριλαμβανομένων των πανάδων από τον ήλιο και τη γήρανση, την Κρέμα Προστασίας UV με SPF 50+ Kατά των Σκούρων Kηλίδων, η οποία είναι εμπλουτισμένη με Νιασιναμίδη και πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50+ και την Κρέμα Ημέρας Κατά των Σκούρων Κηλίδων με SPF50. Επιπλέον, την ρουτίνα συμπληρώνουν το Gel Καθαρισμού Προσώπου Κατά των Σκούρων Κηλίδων με Νιασιναμίδη και Σαλικυλικό Οξύ και το Απολεπιστικό Peeling Προσώπου κατά των Σκούρων Κηλίδων.

Jenny.Gr
L'Oréal Paris Bright Reveal Κρεέμα Προστασίας UV με SPF50+

Μαζί, αυτά τα προϊόντα αποτελούν την ιδανική ρουτίνα αντιμετώπισης των σκούρων κηλίδων για πιο ομοιόμορφη, λαμπερή επιδερμίδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.