ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι 5 κινήσεις φροντίδας που κάνουν κάθε πρωί οι γυναίκες με όμορφο δέρμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

29 Μαΐου 2024

Οι 5 κινήσεις φροντίδας που κάνουν κάθε πρωί οι γυναίκες με όμορφο δέρμα
IG @hoskelsa
Απλές καθημερινές πράξεις φροντίδας για ένα δέρμα που ακτινοβολεί

Το υγιές δέρμα είναι αυτό που χαρίζει μια όμορφη, λαμπερή και νεανική εμφάνιση, αψηφώντας τον χρόνο, σε κάθε γυναίκα. της φυσικής ομορφιάς. Ποια είναι όμως τα beauty secrets που εφαρμόσουν καθημερινά στην πρωινή τους ρουτίνα οι γυναίκες με υπέροχη επιδερμίδα;

Πλένουν το πρόσωπό τους δύο φορές την ημέρα

Αν αυτό σου φαίνεται αυτονόητο, τότε είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να αποκτήσεις ένα πραγματικά υπέροχο δέρμα. Ο συνεπής καθαρισμός του προσώπου είναι η νούμερο ένα συνήθεια των γυναικών με αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Εφαρμόζουν με συνέπεια SPF

Η εφαρμογή αντηλιακού κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι εξίσου σημαντική με τον καθαρισμό και την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Άλλωστε, είναι πλέον γνωστό ότι η βλάβη από τον ήλιο είναι η κύρια αιτία πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Ενσωματώνουν τα αντιοξειδωτικά στη skincare routine τους

Τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν την επιδερμίδα από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, ενώ παράλληλα ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο την προστατευτική δράση του αντηλιακού. Επομένως, ένας αντιοξειδωτικός ορός συγκαταλέγεται στα must-have της πρωινής ρουτίνας περιποίησης δέρματος.

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Αντιμετωπίζουν τα δύσκολα σημεία σαν skin experts

Σε πολλές περιπτώσεις, κάθε ξεχωριστό σημείο του προσώπου έχει διαφορετικές ανάγκες. Για παράδειγμα, πολλές γυναίκες «παλεύουν» με τη λιπαρότητα στη ζώνη Τ, αλλά διαπιστώνουν ότι τα μήλα του προσώπου τους έχουν την τάση να ξηραίνονται. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις σε κάθε περιοχή του προσώπου σου την περιποίηση που ιδανικά χρειάζεται.

Επιλέγουν το σωστό μακιγιάζ

Το γεγονός ότι ένα προϊόν είναι όμορφο και έχει γίνει viral στα social media δεν σημαίνει ότι είναι ιδανικό για το πρόσωπό σου. Αυτό ισχύει και για τα προϊόντα μακιγιάζ. Επίλεξε λοιπόν εκείνα που ταιριάζουν στον τύπο και στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.