ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα απαλλαγείς άμεσα και με ασφάλεια από ένα σπυράκι


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

24 Ιουνίου 2024

Πώς θα απαλλαγείς άμεσα και με ασφάλεια από ένα σπυράκι
IG @romeestrijd
Οι κινήσεις που πρέπει να αποφεύγεις

Δεν είναι ίδια όλα τα σπυράκια. Πίσω από το καθένα, ανάλογα με το πού και πότε εμφανίζονται στην επιδερμίδα του πρόσωπο, υπάρχει μια εξήγηση. Είναι αλήθεια όμως ότι για να τα καταπολεμήσουμε, πρέπει αρχικά να δείξουμε σεβασμό τόσο σε αυτά όσο και στο δέρμα μας.

Να θυμάσαι πως το σπυράκι που είδες ξαφνικά στον καθρέφτη σου, θα κάνει τον «κύκλο» του και θα φύγει. Όσο του αντιστέκεσαι, τόσο θα επιμένει.

5 κινήσεις που πρέπει να αποφεύγεις

Jenny.Gr
IG @romeestrijd

  1. Μην το αγγίζεις. Αυξάνεις τον κίνδυνο φλεγμονής, μόλυνσης καθώς και τη δημιουργία σημάδιων στο πρόσωπο.
  2. Μην εφαρμόζεις χυμός λεμονιού, οδοντόκρεμα, καθαρό αλκοόλ. Ενδέχεται να προκύψουν ερεθισμοί και ερυθρότητα που θα επιδεινώσουν την κατάσταση.
  3. Απόφυγε καλλυντικά που προκαλούν ερεθισμό και, αν το δέρμα έχει τάση να είναι λιπαρό ή ακνεϊκό, αντικατέστησε τα με συγκεκριμένα προϊόντα και σε ό,τι αφορά στο μακιγιάζ.
  4. Απόφυγε προϊόντα με ιδιαίτερα πλούσια υφή γιατί τείνουν να επιδεινώνουν το πρόβλημα, ειδικά αν έχεις δέρμα επιρρεπές σε ατέλειες.
  5. Πες «όχι» σε μια υπερβολικά επιθετική ρουτίνα περιποίησης. Εσφαλμένα πιστεύεται ότι όσο περισσότερα και ισχυρά προϊόντα χρησιμοποιούμε, τόσο πιο γρήγορη θα είναι η απαλλαγή μας από ένα σπυράκι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.