REAL LIFE

glorious Moments είναι οι πιο καθημερινές στιγμές σου


JTeam

7 Αυγούστου 2023

glorious Moments είναι οι πιο καθημερινές στιγμές σου
Όλα όσα σου φαίνονται απλά, κρύβουν απίστευτη ομορφιά μέσα τους!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ψάχνουμε κάτι το συναρπαστικό. Εκείνα τα γεγονότα που θα μας συνταράξουν και θα μας μείνουν αξέχαστα, γιατί θεωρούμε ότι η καθημερινότητα είναι βαρετή. Στο μυαλό μας μοιάζει με ρουτίνα που δεν έχει κάτι φοβερό να μας προσφέρει. Όμως κάνουμε λάθος.

Την ώρα που ψάχνουμε εξωπραγματικές καταστάσεις, χάνουμε τις φαινομενικά μικρές στιγμές της μέρας που συνθέτουν τον εαυτό μας και αλλάζουν τη ζωή μας. Η μαγειρική, μία βόλτα με το αυτοκίνητο, οι δικοί μας άνθρωποι, οτιδήποτε υπάρχει στο πρόγραμμα του καθενός, είναι μικρά glorious moments που γιορτάζουν το μεγαλείο της ζωής. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να τα ζήσεις είναι να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα. Έπειτα, θα δεις πως δε χρειάζεται να ψάχνεις συναρπαστικά πράγματα, αφού αυτά υπάρχουν ήδη στις πιο πραγματικές στιγμές σου.

Jenny.Gr

Η Μαρία Σολωμού καταλαβαίνει όλα τα παραπάνω και εκφράζει με χαρά τον τρόπο που ζει στην καθημερινότητά της όπως ακριβώς το θέλει, χωρίς να προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που της βγαίνει αυθόρμητα για να ταιριάξει. «Δεν στριμώχνομαι, πιέζομαι, ζουλιέμαι να χωρέσω, να ταιριάξω κάπου, να γίνω ένα με το ντεκόρ, πώς να το πω αυτό…», είπε στα πλαίσια του glorious moments, powered by glo, της ενέργειας που αναδεικνύει το διαφορετικό και αγαπά τον μοναδικό τρόπο που επιλέγει ο καθένας να ζήσει τη ζωή του και τις στιγμές που είναι ο εαυτός του και το φωνάζει. «glorious moment είναι να μπορείς να εκφράζεις τον εαυτό σου, ανά πάσα στιγμή, όπως ακριβώς είναι!», υπογράμμισε.

Jenny.Gr

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, αγαπάει τις καθημερινές στιγμές που δημιουργεί με τους δικούς του όρους, αυθόρμητα και με αυτοσχεδιασμό. «Είναι μια απλή, καθημερινή στιγμή που της δίνω εγώ το φως που χρειάζεται ώστε να γίνει glorious. Για μένα glorious moment είναι μια 'παράσταση' που έδωσα σε έναν αρχαιολογικό χώρο, μαζί με έναν φίλο μου, χωρίς θεατές και με μοναδικό φως… το φεγγάρι. Ο καθένας έδωσε την δική του προσωπική παράσταση και είναι αυτό που θυμόμαστε μόνο εμείς οι δύο», δήλωσε με χαρά.

Jenny.Gr

Για χάρη της ενέργειας, μίλησαν και πολλοί άλλοι αγαπημένοι σου celebrities που εξέφρασαν τα δικά τους glorious moments μέσα από τις πιο καθημερινές τους στιγμές.

«Μ’ αρέσει πάρα πολύ να τραγουδάω όταν ακούω μουσική. Και όταν δεν θυμάμαι τους στίχους, βγάζω δικούς μου εκείνη τη στιγμή και συνεχίζω κανονικά το τραγούδι μου», είπε από την πλευρά της η Ευαγγελία Συριοπούλου.

«Glorious δεν είναι ένα σπίτι 200 τετραγωνικά. Είναι... τα 90 τετραγωνικά, με 80 φυτά, με την ενέργεια αυτή και τη ζεστασιά που μου δημιουργούνε... αυτή είναι η στιγμή μου», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Ο CJ Jeff δεν αλλάζει με τίποτα τις αντιφάσεις στην καθημερινότητά του: «Όλη μου η ζωή είναι μια glorious αντίφαση σε σχέση με τους ανθρώπους γύρω μου. Όταν πηγαίνω στη δουλειά, οι άλλοι πηγαίνουν για ύπνο. Αυτή είναι η glorious ζωή μου και δεν θα την άλλαζα με τίποτα!».

Τέλος, ο Τίμος Ζαχαράτος επισήμανε: «Για εμένα, εάν μαγειρεύεις για να χορτάσει κάποιος, έχεις αποτύχει. Η συμβουλή μου είναι ότι πρέπει να μαγειρεύεις για να ξυπνάς αναμνήσεις! Και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, δημιουργείται ένα μοναδικό glorious moment».

Jenny.Gr

Ετοιμάσου για τα πιο glorious moments στο εξωτερικό

Το να ζεις τα glorious moments σου στην καθημερινότητα είναι το κομμάτι με τη μεγαλύτερη σημασία, όμως, πώς θα σου φαινόταν εάν η ελευθερία και η απόλαυση του να είσαι ο εαυτός σου σε συνόδευε στο εξωτερικό; Και τι εννοούμε.

Φτιάξε βαλίτσες γιατί ένα glorious τριήμερο ταξίδι για δύο σε περιμένει. Ανακάλυψε τα glorious moments των αγαπημένων σου influencers και πάρε μέρος στον πιο συναρπαστικό διαγωνισμό που δημιούργησαν τα glorious moments powered by glo για να διεκδικήσεις ένα ταξίδι σε έναν υπέροχο προορισμό.

Στο τέλος της μέρας, να έχεις στο μυαλό σου πως δεν πρέπει να αποφεύγεις τα λάθη. Να χαίρεσαι όταν έρχονται, γιατί σε γεμίζουν με γνώσεις και σοφία. Ακολούθησε τα «θέλω» σου και όσα πραγματικά σε εκφράζουν σε ό,τι βρεθεί στον δρόμο σου, από τις σχέσεις σου μέχρι τις πιο μικρές συνήθειες μέσα στη μέρα. Επαναπροσδιόρισε την έννοια του χρόνου, της διασκέδασης και της απόλαυσης, όχι σύμφωνα με όσα υπάρχουν γύρω σου, αλλά με βάση όσα «γεμίζουν» εσένα. Πάνω απ’ όλα, να είσαι ο εαυτός σου και να έχεις το «make it you way» μότο της ζωής σου.