REAL LIFE

Durée du Goût: Το παριζιάνικο ζαχαροπλαστείο που φέρνει τις πιο γλυκές καλοκαιρινές απολαύσεις στο Χαλάνδρι


JTeam

4 Ιουλίου 2023

Durée du Goût: Το παριζιάνικο ζαχαροπλαστείο που φέρνει τις πιο γλυκές καλοκαιρινές απολαύσεις στο Χαλάνδρι
Πάστες, μακαρόν, παγωτά και πολλά ακόμη επιδόρπια στην καλύτερη εκδοχή τους.

Πόσο πιο ωραίο γίνεται ένα γεύμα όταν στο τελείωμα σε περιμένει ένα υπέροχο γλυκό; Είναι σαν αυτό να σε βοηθάει να απογειώνεις ένα πεντανόστιμο, σχεδόν «μαγικό» γαστρονομικό ταξίδι σε έναν προορισμό όπου κάθε γλυκιά δημιουργία που συναντάς σε γεμίζει θετικά vibes και, μαζί με αυτά, απόλαυση. Μην ξεχνάμε ότι, ειδικά αυτήν την περίοδο, μία μπάλα από εξαιρετικό, λαχταριστό παγωτό αποτελεί πάντα τον απόλυτο λόγο για να βγούμε έξω!

Γι’ αυτό και ψάχνουμε διαρκώς sweet spots που μπορούν να μας προσφέρουν υπέροχα γλυκά, που θα λατρέψουμε τόσο εμείς όσο και ο ουρανίσκος μας και, όταν αυτή η αναζήτηση μας οδηγεί σε μέρη όπως το Durée du Goût, το αποτέλεσμα πραγματικά μας ανταμείβει.

Jenny.Gr

Το Durée du Goût είναι τοποθετημένο στον αριθμό 38 της οδού Ηρακλείτου στο Χαλάνδρι και ανοίγει τις πόρτες του για κάθε λάτρη του καλού γλυκού. «Παιδί» της Σοφίας Σαντζαρίδου και του Γιάννη Τσίχλη, το ζαχαροπλαστείο αποτελεί τον πιο γλυκό προορισμό για το καλοκαίρι, αλλά και για όλον τον χρόνο. Το ντουέτο μυήθηκε στις συνταγές του Παρισιού και θέλησε να φέρει αυτόν τον κομψό, ραφιναρισμένο και ποιοτικό αέρα στο δικό του κατάστημα στην Ελλάδα. Και τα κατάφερε. Καθόλου τυχαία, άλλωστε, δε θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα της Αθήνας.

Η αλχημεία της σοκολάτας είναι μία τέχνη πολύ ιδιαίτερη και οι δημιουργικές προσωπικότητες των συνιδιοκτητών έχουν φροντίσει να την οδηγήσουν στο ανώτερο δυνατό επίπεδο και σε κάθε τι. Από τις ολόφρεσκες, κρεμώδεις πάστες μέχρι τα σιροπιαστά και τα μακαρόν. Για παράδειγμα, σίγουρα η Pavlova θα κατοχυρώσει μία πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου μόλις τη δοκιμάσεις, ενώ ακόμα και η σταθερή αξία του προφιτερόλ έχει το δικό της premium upgrade, τιμώντας τη φήμη του μαγαζιού ως εξαιρετική Chocolaterie.

Μάλιστα, οι δημιουργοί είχαν εξαρχής το σκεπτικό του να προσφέρουν στον κόσμο ό,τι ακριβώς ήθελαν και οι ίδιοι ως πελάτες και, όπως λένε, «είναι πολύ απαιτητικοί». Εξ ου και ό,τι υπάρχει μέσα στο ζαχαροπλαστείο είναι προσεγμένο στην εντέλεια.

Jenny.Gr

Φυσικά, το καλοκαίρι, το παγωτό έχει την τιμητική του και το Durée du Goût διαθέτει μεγάλη ποικιλία γεύσεων που συναρπάζουν. Παραδοσιακές επιλογές, όπως η κρέμα και το παρφέ, αλλά και πιο «ψαγμένες», όπως η σοκολάτα blend cacao και το πολίτικο εκμέκ με μαστίχα, σιροπιασμένο τσουρέκι και κεράσι, δημιουργούν έναν μοναδικό κατάλογο που μόνο μία αυθεντική Gelateria – «παράδεισος» θα είχε.

Επιπλέον, οι θεσπέσιες γεύσεις του παγωτού μπορούν να μας έρθουν και στο σπίτι με το ice cream trolley και να δημιουργήσουν την πιο dreamy περίσταση.

Πέρα από την αδιαμφισβήτητα απολαυστική γεύση του κάθε γλυκού, αυτό που ξεχωρίζει είναι και οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους. Φρέσκο βούτυρο, γάλα ημέρας και φρούτα εποχής απευθείας από εγχώριους παραγωγούς είναι μόνο μερικές από τις λεπτομέρειες που κάνουν τελικά τη διαφορά στο αποτέλεσμα.

Jenny.Gr

Το Durée du Goût είναι το μέρος που κάνει κάθε σου γλυκό όνειρο πραγματικότητα και μετατρέπει την κάθε επίσκεψη στο ζαχαροπλαστείο σε μία διαφορετική, ακαταμάχητη εμπειρία. Γιατί αυτός ήταν ο στόχος του Γιάννη και της Σοφίας. Να μας προσφέρουν ακαταμάχητες εμπειρίες που διαρκούν πολύ!

Durée du Goût

Ηρακλείτου 38, Χαλάνδρι, 152 38

Τηλ. 210 6081000

Facebook

Instagram

Περισσότερες καλοκαιρινές απολαύσεις ΕΔΩ!