REAL LIFE

glorious Moments είναι όλες εκείνες οι στιγμές που δεν περιέχουν «πρέπει»


JTeam

6 Αυγούστου 2023

glorious Moments είναι όλες εκείνες οι στιγμές που δεν περιέχουν «πρέπει»
Βγες από τις νόρμες και τα πρέπει. Be yourself και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να ζήσει τις πιο glorious στιγμές που του αξίζουν!

Τι πάει να πει «πρέπει να το κάνεις;». Γιατί να «πρέπει» να κάνω κάτι που δεν θέλω, ενώ την ίδια στιγμή να μην μπορώ να αφοσιωθώ σε κάτι που πραγματικά μου αρέσει και ονειρεύομαι; Αυτή την απορία την είχα από μικρός κάθε φορά που άκουγα αυτό το αναθεματισμένο «πρέπει» από το στόμα των γονιών, των συγγενών ή των φίλων μου.

Μεγαλώνοντας, βέβαια, κατάλαβα πως καλώς ή κακώς κάποιες φορές το «πρέπει» αξίζει υπάρχει στη ζωή μας. Έχει τη δική του σημασία. Μας βάζει σε μια καθορισμένη διαδρομή. Είναι όπως ο χειμώνας και το φθινόπωρο που «σπάνε» την ξεγνοιασιά της άνοιξης και του καλοκαιριού ή όπως οι ημέρες της εβδομάδας που «σβήνουμε» μέχρι να έρθει το σαββατοκύριακο.

Στη ζωή, όμως, υπάρχουν και οι άλλες στιγμές. Εκείνες που δεν έχουν πρέπει. Εκείνες που διασκεδάζουμε, που ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα, που ασχολούμαστε με όλα εκείνα που μας αρέσουν, που γελάμε, που ταξιδεύουμε, που ερωτευόμαστε, που αγαπάμε. Οι γνωστές και ως glorious moments της ζωής μας.

Πώς θα άξιζαν πραγματικά όλες αυτές οι στιγμές που δεν έχουν «πρέπει», αν αυτό δεν υπήρχε;

«Τι σημαίνει πρέπει;», αναρωτιέται από την πλευρά του ο DJ και μουσικός παραγωγός CJ Jeff. «Θυμάμαι μια ιστορία όταν είχα ξεκινήσει να παίζω μουσική, όλοι οι DJs στα live τους φορούσαν t-shirts. Εγώ φορούσα πουκάμισο. Αυτό από μόνο του είναι ένα glorious moment», τόνισε με αφορμή την ενέργεια glorious moments powered by glo, η οποία «φωτίζει» περιπτώσεις ανθρώπων που ζουν και δημιουργούν ανάμεσά μας, εκφράζοντας τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι.

Για τον CJ Jeff δεν χρειάζεται να είναι κάποιος τέλειος. Αρκεί να είναι αληθινός. «Δεν θα έλεγα ότι έχω εμμονή με την τελειότητα. Μου αρέσει ότι είναι αληθινό. Αυτό από μόνο του δημιουργεί ένα glorious moment. Η μοναδική συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω σε κάποιον είναι "be yourself". Βρες την αλήθεια που κρύβεις μέσα σου και πραγματικά μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο».

Jenny.Gr

Eίναι πραγματικά σπουδαίο να καταφέρει κάποιος να είναι ο εαυτός του, χωρίς να υποκύπτει στα κουτάκια, τις νόρμες και τα πρέπει του γύρω κόσμου. Είναι επίσης σπουδαίο να μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου μοναδικά glorious moments όπως ο Τίμος Ζαχαράτος. Για τον γνωστό σεφ η μαγειρική και το χωριό αποτελούν τα καταφύγιά του. «Μπορεί να έζησα 11 χρόνια στο εξωτερικό, αλλά για εμένα το πραγματικό glorious moment είναι το χωριό. Είναι τα απίστευτα δειλινά που έχω ζήσει, είναι οι γεύσεις οι ιδιαίτερες που ένιωσα, είναι ο παππούς και η γιαγιά, είναι όλα αυτά που θα έδινα τα πάντα για να ξαναζήσω».

Όπως λέει ο Τίμος Ζαχαράτος στο πλαίσιο της ενέργειας glorious moments powered by glo, «μαγειρική δεν είναι ο σεφ που έβγαλε ένα αξιολάτρευτο πιάτο. Για εμένα είναι ο ψαράς που σηκώθηκε 3 η ώρα τα ξημερώματα και ψάρεψε ένα ψάρι, ο άνθρωπος που θα πάει στο χωράφι να βγάλει με τα χέρια του μια ντομάτα για να την έχω εγώ την άλλη μέρα στο εστιατόριο». Όλα αυτά δημιουργούν ένα μαγειρικό κύκλο και μέσα του κάθε στιγμή είναι πραγματικά glorious.

Ζήσε τα δικά σου glorious moments στο εξωτερικό

Τι θα έλεγες τώρα να κάνεις πράξη όσα είπαμε παραπάνω; Να αφήσεις στην άκρη τα «πρέπει» της καθημερινότητας και να ζήσεις τα δικά σου glorious moments στο εξωτερικό;

Ω, ναι! Ένα glorious τριήμερο ταξίδι για δύο σε περιμένει. Ανακάλυψε τα glorious moments, powered by glo των αγαπημένων σου celebrities και πάρε μέρος στον πιο συναρπαστικό διαγωνισμό για να διεκδικήσεις ένα ταξίδι σε έναν υπέροχο προορισμό.

Ίσως έχει έρθει η στιγμή να φτιάξεις βαλίτσες, να μπεις στο αεροπλάνο και να απολαύσεις την πιο glorious απόδραση. Ας πιούμε σε αυτό!