REAL LIFE FAMILY MATTERS

Μία Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση στην πόλη!


12 Δεκεμβρίου 2014

AS2.jpg

Απομένουν 12 μέρες για τα Χριστούγεννα και βρήκαμε το πιο γιορτινό μέρος της πόλης!

Μετά τα γιορτινά σας ψώνια σας έχουμε το καλύτερο κομμάτι της μέρας! Μία βόλτα στο μαγικό εργοστάσιο του Άγιου Βασίλη με τα ξωτικά να σας υποδέχονται σε δραστηριότητες που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους. Επιτραπέζια παιχνίδια, ζαχαρωτά και σοκολάτες και ένα σωρό παιχνίδια θα σας ταξιδέψουν σε έναν μαγικό κόσμο και θα σας μάθουν τα μυστικά του Άγιου Βασίλη!

SDASD

Επισκεφτείτε το πιο φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο χωριό, που για άλλη μια φορά σας περιμένει στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Ο λόγος για το "The Christmas Factory". Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μεγάλες εκπλήξεις σ΄όλους τους τους χώρους του "The Christmas Factory". Να διασκεδάσουν, να παίξουν και να παρακολουθήσουν διαδραστικά εργαστήρια, παραστάσεις και συναυλίες.

Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο στις 6 Δεκεμβρίου η Coca-Cola αγκαλιάζοντας για 10η συνεχή χρονιά τα Παιδικά Χωριά SOS, προσκάλεσε τους μικρούς της φίλους σε μια ακόμα μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή. Διοργάνωσε αποκλειστικά για τα Παιδικά Χωριά SOS ένα πρωινό γεμάτο μαγεία, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

FAE

Φυσικά, τους υποδέχτηκε ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος μαζί με τη γυναίκα του την κυρά-Βασίλαινα υποδέχθηκαν τα παιδιά στο Santa’s House της Coca-Cola, μοιράζοντας δώρα και σκορπίζοντας χαμόγελα χαράς. Επιπλέον, η Coca-Cola, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο τους, προχώρησε και φέτος στην οικονομική ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, καλύπτοντας έτσι μέρος από τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες τους.

"Χαθείτε" λοιπόν μαζί με τα παιδιά σας στο εργοστάσιο των Χριστουγέννων και αφήστε την μαγεία των γιορτών να σας ταξιδέψει!

Καλή διασκέδαση! 

More Info:

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων Α.Ε. Πειραιώς 100 118 54 Γκάζι Τ: 210 3475518, 210 3461589 www.thechristmasfactory.gr