REAL LIFE FAMILY MATTERS

5 σημάδια ότι έχετε την καλύτερη γιαγιά του κόσμου


28 Αυγούστου 2015

a2511ec0c3207c0c9a8c2db9612aa82dkaueta.jpg

Η γιαγιάδες όλου του κόσμου είναι από τους πιο εκπληκτικούς ανθρώπους σε αυτό τον πλανήτη. Δεν υπάρχει γιαγιά που να μη λατρεύει το εγγόνι της. Εξάλλου δεν βγήκε αδίκως η έκφραση «Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου». Δείτε μερικά σημάδια που δείχνουν ότι η γιαγιά σας είναι φοβερή.

Μπορείτε πάντα να βασίζεστε πάνω της. Είτε για μια αγκαλιά ή για μια ζεστή σούπα όταν είστε άρρωστοι, ξέρετε ότι η γιαγιά σας θα είναι εκεί, όταν την χρειαστείτε. Μπορεί να σας γκρινιάζει που και που, όταν δεν προσέχετε τον εαυτό σας, αλλά γνωρίζετε ότι τα λέει για το καλό σας και γι αυτό την αγαπάτε και τόσο πολύ.

Κάνει τα καλύτερα φαγητά. Δεν έχει σημασία τι θα μαγειρέψει σήμερα, γιατί ξέρετε ότι η γιαγιά σας μαγειρεύει φοβερά και μπορείτε να καυχηθείτε γι' αυτό. Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να μοιραστείτε το φαγητό της και μετά από τη μαγειρική της, ότι και να δοκιμάσετε σας φαίνεται μέτριο!

Εκτιμάτε τη γνώμη της. Γνωρίζετε καλά ότι η γιαγιά σας είναι γεμάτη από σοφία και γνώση. Ίσως δεν είχε καν πάει στο σχολείο, αλλά πήγε στο σχολείο της ζωής. Έμαθε τί πονάει στη ζωή και αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες. Η γιαγιά σας θα σας δώσει τις συμβουλές που χρειάζεστε και ξέρει να προνοεί τα πάντα με ένα μαγικό τρόπο.

Λατρεύετε, έστω και αν δε το δείχνετε, τα ψευδώνυμα που σας δίνει. Μπορεί να σας ενοχλεί το ψευδώνυμο που σας έχει δώσει και να νευριάζετε, αλλά κατά βάθος το αγαπάτε. Τα παρατσούκλια της γιαγιάς, σας γυρνάνε πάλι πίσω, όταν ήσασταν παιδί, γι αυτό και τα θυμάστε ότι ηλικία και να πάτε.

Την θαυμάζετε. Εκτός από το γεγονός ότι γέννησε έναν από τους γονείς σας, βλέπετε τη γιαγιά σας σαν μια ισχυρή γυναίκα. Μπορεί πλέον να είναι αδύναμη και εύθραυστη, όμως μπορείτε να δείτε την ιστορία της ζωής της, τις χαρές, και τον πόνο που πέρασε. Αν την κοιτάξετε βαθιά στα μάτια θα διακρίνετε τη δύναμη της, τη φλόγα της ψυχής, που ενώ το σώμα δεν την ακολουθεί, είναι ακόμα ζωντανή! Είναι ο ήρωας σας.