REAL LIFE SUMMER WITH THE KIDS

#summerwiththekids - Μία καλοκαιρινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας


18 Ιουνίου 2018

alsos.jpg

Γιατί, λοιπόν, αυτή την Κυριακή να μην κάνουμε μία διαφορετική βόλτα;

Προμηθευτείτε ένα σάκο και βάλτε μέσα όλα τα απαραίτητα! Δροσερό νερό για να ξεδιψάσετε, σάντουιτς για την πείνα, φωτογραφική μηχανή για να αποτυπώσετε όλες τις πολύτιμες στιγμές και last but not least το μαγικό σας Gel ή Roll on για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε τσίμπημα εντόμου, κουνουπιού, μέλισσας, σκνίπας κτλ) γιατί και στην πόλη παραμονεύουν έντομα που τριγυρνούν προσπαθώντας να μας πιούν κυριολεκτικά το αίμα και να μας προκαλέσουν κνησμό και δυσφορία.

Επί τη ευκαιρία δείτε και αυτά τα tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα τσιμπήματα διαφόρων ενοχλητικών εντόμων.

Φορέστε τα αναπαυτικά αθλητικά σας, βάλτε αντηλιακό και μην ξεχάσετε τα γυαλιά σας και φύγαμε για το άλσος Παγκρατίου.

Το συγκεκριμένο άλσος είναι μία ανάσα δροσιάς μέσα στην πόλη. Δημιουργήθηκε το 1908, όταν η πριγκίπισσα Σοφία και η Φιλοδασική Εταιρεία αποφάσισαν να φυτευτούν τα πρώτα πεύκα. Μέχρι τα χρόνια της Κατοχής, μάλιστα, είχε και ζωολογικό κήπο!

Εμείς θα διασκεδάσουμε απλώς περπατώντας στα παραμυθένια δρομάκια. Με τα παιδιά, τι γίνεται; Υπάρχουν τόσες επιλογές για να περάσει δημιουργικά η ώρα. Καταρχάς, μας δίνει αμέσως τη δυνατότητα για ποδηλατάδα. Κάτω από δέντρα και μέσα στο πράσινο, θα είναι σαν βγαλμένο από ταινία.

Για τους πιο αθλητικούς, υπάρχει φυσικά και γήπεδο μπάσκετ. Τι καλύτερο από ένα ματς μικρών – μεγάλων, και στο τέλος ο χαμένος –που, μαντέψτε ποιος θα είναι- να κεράσει παγωτό; Ή για τους πιο παραδοσιακούς, η παιδική χαρά του άλσους είναι φανταστική. Επιπλέον, είναι η τέλεια τοποθεσία για φωτογραφίες – είτε για εμάς, είτε για το Instagram.

A post shared by Νέλα (@elora._.danan) on Jan 26, 2018 at 10:25am PST

Διασκεδάστε χωρίς τον φόβο των ζουζουνιών, των τσιμπημάτων και των διαφόρων «περίεργων φυτών» που προκαλούν κνησμό και απολαύστε με πάθος και ένταση την κάθε στιγμή στη φύση.

Πιστέψτε μας, θα σας μείνει αξέχαστη οικογενειακώς!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα