Διάβασα κάπου πως υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων: αυτοί που περνάνε όλη τη μέρα υποφέροντας με τα προβλήματά τους και οι άλλοι, που πασχίζουν να βρούνε λύσεις.
Είναι δηλαδή στο χέρι μας σε ποια ομάδα θα επιλέξουμε να πάμε. Οι πρώτοι έλεγε πώς κάνουν όλο τον κόσμο να πλήττει με τη σοβαρότητα της κατάστασής τους, την αδικία που υφίστανται, την προσβολή που τους έκανε ο τάδε. Ασχολούνται με λίγα λόγια μόνο με τα προβλήματά τους και την αρνητική πλευρά των πραγμάτων.
Η άλλη ομάδα τώρα, που ασχολούνται με τις λύσεις, βλέπουν το πρόβλημα απλώς ως ένα εφαλτήριο που τους κινητοποιεί για δράση. "Ναι, έχω να αντιμετωπίσω μια δύσκολη κατάσταση, τι μπορώ να κάνω απ΄το να γκρινιάζω;"
Μπορεί να είναι ενδιαφέρον να το δοκιμάσουμε την επόμενη φορά. Ας κάνουμε focus στις λύσεις.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Διαβάζονται Τώρα
- Ένας επίπονος κύκλος ολοκληρώνεται γι’ αυτά τα 3 ζώδια μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου
- Είσαι single; 5 λόγοι που πρέπει να χαίρεσαι γι’ αυτό, σύμφωνα με την επιστήμη
- Η Ιαπωνία δεν σταματά να μας εκπλήσσει: Δημιούργησε χώρους κλάματος, όπου άνδρες βλέπουν ταινίες μαζί σου και σκουπίζουν ακόμα και τα δάκρυά σου