REAL LIFE TODAY I LOVE

Το γραφείο μου γέμισε παιδιά


4 Μαρτίου 2014

Πέρασα ένα ξεχωριστό απόγευμα μαζί με το 3ο ΓΕΛ Κορυδαλλού.

Αν και καθημερινά λαμβάνω πολλά e-mails ξεχώρισα αμέσως ένα από το 3ο ΓΕΛ Κορυδαλλού. Μου ζητούσε να δώσω μία συνέντευξη σχετικά με ένα project του μαθήματος της ερευνητικής εργασίας της β’ λυκείου. Φυσικά δέχτηκα με χαρά αφού για μένα θα ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Το ραντεβού λοιπόν κλείστηκε και για ένα απόγευμα το γραφείο μου ήταν γεμάτο έφηβους με τους καθηγητές τους. Η εφηβεία, ίσως είναι η πιο γοητευτική ηλικία. Όλα είναι μπροστά σου, και εσύ πρέπει να αποκτήσεις ταυτότητα απέναντι στους άλλους και στην κοινωνία. Τα παιδιά θέλουν σεβασμό και στην εφηβεία ακόμα περισσότερο, θέλουν να τα ακούς και να τους δίνεις χώρο.

image

Ξεκίνησαν λοιπόν τις ερωτήσεις, πάντα με την αθωότητα της ηλικίας τους και εγώ οφείλω να ομολογήσω, ένιωσα απέραντη γλύκα. Είχαν άποψη κι ο αυθορμητισμός τους ήταν αφοπλιστικός. Η συζήτηση αρκετές φορές ξέφυγε από την ερευνητική εργασία, η μία ερώτηση έφερνε την άλλη και έπιασα τον εαυτό μου να θέλω να τους μιλήσω για όλα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω γι' αυτό το εποικοδομητικό απόγευμα τους γεμάτους όρεξη καθηγητές του 3ου ΓΕΛ Κορυδαλλού – την κα Βασιλονικολιδά, τον κο Μακρή και την κα Μοτσοβολέα- που είναι δίπλα στα παιδιά φροντίζοντας για το μέλλον τους με τόσο αγάπη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.