REAL LIFE TODAY I LOVE

Δημιουργώντας μια παιδική γωνιά


23 Οκτωβρίου 2014

Capture13.jpg

Είναι γνωστό ότι το βιβλίο είναι πολύτιμο εφόδιο στην εξέλιξη των παιδιών. 

Οι ιστορίες, οι ήρωες, οι εικόνες αποτελούν ερεθίσματα που βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν την φαντασία τους αλλά και τη συναισθηματική τους νοημοσύνη. Μέσα από τα βιβλία τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δραπετεύσουν απ΄την δική τους πραγματικότητα και να ταξιδεύσουν σε μέρη μαγικά. Ταυτίζονται με τους ήρωες τους και μέσω αυτού του μηχανισμού έρχονται αντιμέτωπα με φόβους, όνειρα και καταστάσεις μαθαίνοντας πως να τα διαχειρίζονται. Κατανοείτε λοιπόν πόσο σημαντική θέση έχει το βιβλίο στη ζωή των μικρών μας. 

Σας προτείνω να δημιουργήσετε μία πλούσια βιβλιοθήκη στο δωμάτιο των μικρών σας δίνοντας τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο από μία διαφορετική ματιά. Την προσπάθειά σας αυτή έρχεται να ενισχύσει η προσφορά που ισχύει την περίοδο αυτή από το Cosmotebooks.gr. Με αφορμή την έναρξη της Σχολικής χρονιάς και για να γνωρίσουν οι γονείς την παιδική συλλογή βιβλίων του Cosmotebooks.gr, προσφέρει σε περισσότερους από 13.000 τίτλους βιβλίων για όλες τις ηλικίες, έκπτωση 20% μέχρι τις 10/11/2014.

Μπείτε λοιπόν στην παιδική γωνιά του Cosmotebooks.gr και επιλέξτε μέσα από την μεγάλη ποικιλία βιβλίων για τα παιδιά και τους εφήβους σας. Εγώ περιπλανήθηκα ήδη στους ηλεκτρονικούς διαδρόμους του μεγαλύτερου online βιβλιοπωλείου και βρήκα αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις.