REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook #JennyJenny no3


Τζένη Μπαλατσινού

23 Νοεμβρίου 2015

311801.jpg

Οδηγώντας προς το σπίτι του Jenny Jenny αισθάνομαι ότι πάω εκδρομή. Σίγουρα το έχετε καταλάβει κι εσείς αφού η Μαρία Κωνσταντάκη το δήλωσε στη συνέντευξή της. Κι εγώ το πιστοποιώ! Δείτε την ταμπέλα που συναντώ στο δρόμο!

147

Μπορεί η μέρα να φαίνεται ηλιόλουστη, αλλά η θερμοκρασία είναι χαμηλή. Άλλωστε ξεκινάμε πολύ νωρίς την προετοιμασία για το γύρισμα. scr1

Αυτό το black jacket Diesel είναι τόσο ζεστό και τόσο άνετο που δεν θέλω να το αποχωριστώ. Είναι ιδανικό για τα casual outfits, τα οποία πλέον έχω υιοθετήσει στην καθημερινότητά μου. Φυσικά, αναπόσπαστο κομμάτι των everyday looks είναι τα jeans, όπως αυτό το ανοιχτόχρωμο Diesel που με έχει βολέψει όσο κανένα άλλο τελευταία. Παραδέχομαι ότι είναι το αγαπημένο μου αυτό τον καιρό. Ευχαριστιέμαι την πιο feminine πλευρά του style στα γυρίσματα.

IMG_1586 Και πριν καν ξεκινήσω να ετοιμάζομαι, βλέπω αυτό στο σπίτι του Jenny Jenny. Αν και δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς πρωινό, ποιος λέει όχι σε μία κούπα τσάι και λαχταριστά μπισκότα; scr4

Αφού ετοιμάστηκα, συνάντησα την υπόλοιπη ομάδα στο σαλόνι του Jenny Jenny και ξεκινήσαμε το γύρισμα. Ο Χρήστος Νέζος ήταν εκεί και δεν χορταίναμε και on και off κάμερα, τις πιπεράτες ιστορίες που μοιράστηκε μαζί μας από την τηλεοπτική του πορεία. Στην περίπτωση του Χρήστου τα καλύτερα ειπώθηκαν backstage!

Όταν μείναμε οι δυο μας στον καναπέ, ο Χρήστος μου έκανε ένα δώρο συναισθηματικής αξίας. Μου χάρισε ένα χειροποίητο καρώ, πράσινο πουκάμισο που είχε φτιάξει περίπου 25 χρόνια πριν ο ίδιος, αφού πριν ακολουθήσει την καριέρα δημοσιογράφου σχεδίαζε κι έφτιαχνε ρούχα. Εννοείται ότι το φόρεσα αμέσως! MINAS

Και ιδού ο Μηνάς που τον έχουμε υιοθετήσει για τα καλά και είναι το επίτιμο μέλος της παρέας. Σήμερα κάνει το ντεμπούτο του στο scrapbook και όλοι παραδεχόμαστε ότι είναι το πιο φωτογενές μέλος του team.

IMG_1682

Δεν χρειάζεται να σας ξαναπώ πόσο μου αρέσουν τα αρώματα. Μάλλον το έχετε εμπεδώσει! Στο beauty session αυτή τη φορά μυρίσαμε τις γλυκές και λουλουδάτες μυρωδιές των αρωμάτων του Trussardi.

j7

Λίγο πριν το γύρισμα στο boudoir ενημερώνομαι για τις νότες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. perfums

Το "My Name" και το "My Scent", ομολογώ ότι με κέρδισαν και με δίχασαν. Και τα δύο αφήνουν μία απαλή λουλουδάτη, θηλυκή αίσθηση. Το "My Name" είναι πιο δροσερό και ντελικάτο με νότες βανίλιας, ενώ το "My Scent" αναδίδει μία πιο φρουτώδη μυρωδιά.

12269764_198648493807376_873672009_n

Και μιας και μιλάμε για λουλούδια... Μου αρέσει που αν και ο Νοέμβριος βρίσκεται ήδη προς το τέλος του συναντώ ακόμα ανθισμένα λουλούδια!

jg

Ο Γιώργος με τα "τσουλομαγειρέματά" του μας έχει αποδείξει το ταλέντο του στην κουζίνα. Αλλά σιγά σιγά μας ξεδιπλώνει κι άλλα. Είναι πάντα κεφάτος και όταν ακούει μουσική αρχίζει να κουνιέται. Ξεσηκώνει κι εμένα και να το αποτέλεσμα! Το Diesel denim που φοράω αν και φαίνεται skinny είναι υπερβολικά άνετο και έτσι μετατρέψαμε το living room των γυρισμάτων σε dance floor.

fruits

Εκτός από τις λαχταριστές συνταγές του Γιώργου όμως υπάρχουν πάντα φρούτα στο σπίτι του Jenny Jenny. Σας έχω μιλήσει πολλές φορές για το καλό που κάνουν τα φρούτα στην υγεία, οπότε πρέπει να τα συμπεριλάβετε στη διατροφή σας. Τα αντιοξειδωτικά ξινόμηλα και τα πορτοκάλια είναι ότι πρέπει για την εποχή. Φτιάξτε smoothies ή απλά ρίξτε ένα στην τσάντα σας πριν φύγετε από το σπίτι. IMG_9697

Μετά από μία μέρα κούρασης και με πολύ μακιγιάζ, μια αναζωογόνηση της επιδερμίδας είναι απαραίτητη. Η σειρά RE-NUTRIV ULTIMATE DIAMOND της Estée Lauder, με μία νέα ενισχυμένη κρέμα ματιών να προστίθεται στη συλλογή καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας μου. Με εκχύλισμα από τρούφα μαύρου διαμαντιού, τόσο ο ορός, όσο και οι κρέμες προσώπου και ματιών προσφέρουν στην ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου διαρκή και πολυτελή ενυδάτωση και αναζωογόνηση.

oikonomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν η προσκεκλημένη της Κυριακής στο σπίτι του Jenny Jenny. Με τη φρεσκάδα και την ενέργειά της μας ξεσήκωσε και μας έκανε να αφήσουμε τον καναπέ!

11939390_181028172243442_1721898081_n

Ο πειρασμός του Σαββατοκύριακου ήταν αυτά τα μικρά αλλά πεντανόστιμα donuts που μας έφτιαξε ο Γιώργος. Εξαφανίστηκαν στο λεπτό όπως μπορείτε να φανταστείτε κι όχι άδικα. Κάντε μία δοκιμή και θα με θυμηθείτε!

jenny-jenny_029

Σας αποχαιρετώ -προσωρινά!- με μία φωτογραφία που μου θυμίζει τα γέλια που κάναμε ενώ η Αθηνά Οικονομάκου μας μάθαινε Ικαριώτικο χορό στον κήπο!