REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook #JennyJenny no5


Τζένη Μπαλατσινού

7 Δεκεμβρίου 2015

574328.jpg

IMG_1789a

#quote "Either you run the day or the day runs you" Jim Rohn.

Από το πρωί τρέχει στο μυαλό μου το quote του Jim Rohn για να ξεκινήσω δυναμικά τη μέρα μου. Στα γυρίσματα αυτής της εβδομάδας απόλαυσα τόσο την cozy ατμόσφαιρα της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης όσο και τις δύο υπέροχες καλεσμένες μου, τη Σμαράγδα Καρύδη και τη Στέλλα Καλλή.

FullSizeRender

Αυτή είναι η αγαπημένη μου γωνιά στο σπίτι του Jenny Jenny. Η Ιωάννα Σουλελέ έχει κάνει υπέροχη δουλειά με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό. Έχει δημιουργήσει μία γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι που σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα.

12336265_10207931660590939_1980708753_n

Δείτε τι μας έφτιαξε ο Γιώργος! Μία healthy τούρτα με cranberries. Πίνω πολύ συχνά χυμό cranberry αλλά και την τούρτα, την τίμησα δεόντως.

11046320_1516025535391644_800739515598586712_n

Ήρθε η σειρά του καναπέ και της συζήτησης με τη Στέλλα Καλλή. Αφού της προσφέραμε ένα κομμάτι από τη healthy τούρτα και την ώρα που ετοιμαζόμασταν να βγάλουμε την καθιερωμένη πια selfie, δεχθήκαμε photobombing από τον Λεωνίδα, τον σκηνοθέτη της εκπομπής. paintball

Δύο Καπνισμένες Κάνες...

Στην εκπομπή όμως φιλοξενήσαμε και την Σμαράγδα Καρύδη. Μπορεί να μην ήρθε στο σπίτι μας, αλλά της έδωσα ραντεβού μετά από δικιά της απαίτηση, σε ένα...πεδίο μάχης. Όπως θα είδατε, παίξαμε paintball και η μάχη που δόθηκε ήταν μία "μάχη μεταξύ κυριών"! Η Σμαράγδα ήταν δυνατή και αποφασισμένη παίκτρια... Αυτό το γύρισμα άφησε και στις δυο μας κάμποσες μελανιές. Μπορεί οι χρωματιστές σφαίρες να φαίνονται αθώες, μα δεν είναι καθόλου.

viva glam

Ο μήνας Δεκέμβριος είναι αφιερωμένος στην καταπολέμηση του ιού HIV και η πρώτη μέρα του έχει οριστεί ως η παγκόσμια μέρα κατά του AIDS. Με αφορμή λοιπόν αυτή τη μέρα, τα MAC διοργάνωσαν ένα event στο κεντρικό κατάστημα της Ερμού όπου μπορούσαν όλοι να αγοράσουν ένα lipstick από τη σειρά VIVA GLAM. Εγώ πήρα το MAC Lipstick Viva Glam Miley II, ένα scarlet red lipstick που θα είναι το φετινό something red των Χριστουγέννων. Αξίζει να αναφερθεί ότι όλο το ποσό από κάθε αγορά της σειράς VIVA GLAM προορίζεται για το M·A·C AIDS Fund που μέχρι τώρα έχει να επιδείξει ένα εντυπωσιακό έργο.

alexan

Τα αλεξανδρινά είναι το λουλούδι - σήμα κατατεθέν των γιορτών και βρίσκονται παντού στο σπίτι του Jenny Jenny. Μπορεί να μη μυρίζουν αλλά σκορπίζουν χρώμα και ζεστασιά σε κάθε γωνιά, ακόμα και στην κουζίνα...

jen

... εκεί που ο Γιώργος ήρθε να δώσει τη δικιά του ιδιαίτερη πινελιά, σε ένα παραδοσιακά μαμαδίστικο πιάτο όπως το κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο. Ακολουθήστε τη συνταγή και θα με θυμηθείτε!

FullSizeRender (2)

Διατροφικά, θεωρώ το μανταρίνι το θησαυρό του χειμώνα. Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και βιταμίνες A & C και είναι το μοναδικό φρούτο που αποβάλλει από τον οργανισμό τα βαρέα μέταλλα. Στα διαλείμματα μοιράζω σε όλους από 2-3. Δεν μου είναι εύκολο να αποτινάξω το ρόλο της μαμάς ούτε με τους συνεργάτες μου, όπως βλέπετε...

jennybal

Το break τελειώνει και έφτασε η ώρα της ομορφιάς. Αυτή τη φορά η Ελιάνα μου ετοίμασε ένα παιχνίδι όσφρηση και μου κίνησε το ενδιαφέρον.

IMG_1813

Μου ζήτησε να της περιγράψω πως μυρίζει το κόκκινο και ύστερα με έβαλε να μυρίσω αυτά τα όμορφα λουλούδια, φρούτα και μπαχαρικά που βλέπετε στο δίσκο. Ήταν μία υπέροχη διαδικασία που έκανε την αίσθηση της όσφρησης να ξυπνήσει!

jenny1

Όντως, το τριαντάφυλλο, το βατόμουρο, το ροζ πιπέρι και το γιασεμί φέρνουν στο νου το κόκκινο.

MODERN MUSE

Δεν είναι τυχαίο που αυτές είναι και οι νότες του Modern Muse Le Rouge, της λουλουδάτης εκδοχής του αγαπημένου Modern Muse. Πρόκειται για ένα άρωμα που αναδίδει αισθησιασμό και τόλμη. Θυμίζει μία δυναμική και εξωστρεφή γυναίκα, η οποία όμως δεν χάνει τη θηλυκή, κομψή και σοφιστικέ πλευρά της με τις πιο ήπιες φρουτώδεις και βελούδινες, κρεμώδεις πινελιές. Μαζί με την αντίστοιχη κρέμα σώματος αποτελούν το πιο αισθησιακό δίδυμο για το χριστουγεννιάτικο νεσεσέρ.

jenny-jenny_034

Κλείνω με τον Σωτήρη Καλυβάτση που όπως ήταν αναμενόμενο ήρθε και μας αναστάτωσε. Σαρωτικός και ευδιάθετος, έτοιμος για σκανταλιά, δεν κάθισε στη θέση του και ξεσήκωσε τους πάντες στο πλατό. Μπήκαμε στην κουζίνα με ρίσκο τεράστιο. Τελικά η δημιουργία του με τα λουκάνικα και τις πιπεριές ήταν φανταστική! Το έχει ξεκάθαρα! Δεν έχασε βέβαια και την ευκαιρία καθώς δυναμίτισε την ατμόσφαιρα με τις απόψεις του για το γάμο προκαλώντας την αναμενόμενη αναστάτωση και κάνοντας την Ελιάνα... Μαινάδα!