REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook #JennyJenny no6


Τζένη Μπαλατσινού

14 Δεκεμβρίου 2015

65899.jpg

Ακόμα ένα πρωί ξεκινάει στα πλαίσια μίας ευχάριστης πλέον ρουτίνας γυρισμάτων. Επειδή, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, το σπίτι του Jenny Jenny είναι "αγροτόσπιτο", τα εβδομαδιαία μου γυρίσματα έχουν γίνει εκδρομές στη φύση και έχω αποκτήσει και local φίλους. field

Στη διαδρομή συναντώ χωράφια...

δογ

...και κάνω νέες γνωριμίες. Αυτός είναι ένα φοβερό σκυλάκι που το συναντώ συνέχεια και ουκ ολίγες φορές έχουμε μοιραστεί τα snacks που παίρνω μαζί μου. Αν έχω τοστ, είναι η καλύτερή του.

IMG_1131

Έφτασα στο σπίτι και τα παιδιά από το συνεργείο είχαν ξεκινήσει να στήνουν.

IMG_1142

#outfitoftheday: Sportive casual look με Diesel παντελόνι και πλεκτό. Μετά τα jeans, επιλέγω παντελόνια σε ίσια γραμμή, όπως αυτό το olive grey από τη Diesel. Είναι εξίσου άνετα και ταιριάζουν και με τα αγαπημένα μου sneakers.

12

#DIY idea: Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο του τηλεοπτικού σπιτιού μας. Είναι άκρως χριστουγεννιάτικο και μπορείτε να το φτιάξετε κι εσείς στο σπίτι. Ένας μικρός μαυροπίνακας, λίγα κλαδάκια και μικροσκοπικά στολίδια είναι αρκετά για να μετράτε τις μέρες ως τα Χριστούγεννα. Μπορείτε να το βάλετε στο παιδικό δωμάτιο ή δίπλα από το δέντρο έτσι ώστε το μέτρημα να γίνει η δουλειά των παιδιών που σίγουρα θα το διασκεδάσουν.

γλυκά

Ο Γιώργος εκτός από τις συνταγές που δείχνει on air ετοιμάζει λόγω γιορτών και λιχουδιές για το decor, οι οποίες όπως καταλαβαίνεται εξαφανίζονται!

12347631_1519129395081258_5608290947756082332_n

Έτοιμο το φαγητό μας! Καραμελωμένη πανσέτα για σήμερα, ιδανική για το ρεβεγιόν ή το Κυριακάτικο τραπέζι. Ακούγεται τόσο λαχταριστό και πιστέψτε με, είναι...

jenny jenny_035

Καλεσμένος του Σαββάτου ήταν ο Λάμπης Λιβιεράτος, καλός φίλος από παλιά, με τον οποίο είχαμε μία ειλικρινή κουβέντα, γεμάτη πειράγματα. p.s. Τελικά Λάμπη, πού έκανες το tattoo σου;

IMG_1183

#break Η ώρα της χαλάρωσης και της επανάληψης για μένα. Φόρεσα το balck denim Diesel και ένα zebra print top που βρήκα στη συλλογή Diesel για να είμαι πιο άνετη. Φυσικά βοήθησαν και τα sneakers σε αυτό.

Όπως βλέπετε, αυτό το κρεβάτι μας έχει "φιλοξενήσει" όλους πολλάκις και αυτή τη φορά ο Παναγιώτης κι εγώ προλάβαμε.

jenny jenny_036

#Action Το γύρισμα της Κυριακής ξεκίνησε από την κουζίνα με όλη την ομάδα να "βάζει χέρι" στις πατάτες και στην ομολογουμένως πεντανόστιμη γέμισή τους. Ο Γιώργος μάλλον θα μας φτιάξει το μενού για το γιορτινό τραπέζι χωρίς να το καταλάβει.

JENNY

Δεν χρειάζονται συστάσεις! Η Έλενα Παπαρίζου μου είχε λείψει και ευχαριστήθηκα την κουβέντα μας. Ειλικρινής, αυθεντική, αυθόρμητη και με γάργαρο γέλιο έκανε την ώρα να περάσει χωρίς να το καταλάβω. Ήταν η πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά το γάμο της και την είδα ευτυχισμένη και γεμάτη.

12237028_785829311562760_1688832271_n

#homesweethome Επιστροφή στο σπίτι με τον γιο μου να με περιμένει ανυπόμονα. Ήταν η μέρα που είχαμε συμφωνήσει να φτιάξουμε το καθιερωμένο πια σοκολατόσπιτο. Είχαμε εφοδιαστεί με τα απαραίτητα και ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το candy house των φετινών Χριστουγέννων. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ, κάντε το φέτος μαζί με τα παιδιά δίπλα στο δέντρο.

μελομακάρονα

#xmascooking Για να μην φάμε τα γλυκά υλικά του σοκολατόσπιτου, είχαμε δίπλα μας μερικά σπιτικά μελομακάρονα. Τα έφτιαξα ακολουθώντας τη συνταγή της γιαγιάς μου. Μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

FullSizeRender

#beauty Η μέρα τελειώνει με μία σπιτική συνταγή περιποίησης χειλιών. Τώρα που ο καιρός έχει αρχίσει να κρυώνει τα χείλη μου αμέσως ξεραίνονται και σκάνε. Χρειάζονται λοιπόν λίγη παραπάνω φροντίδα την οποία μπορείτε να τους προσφέρετε με υλικά που έχετε στο ντουλάπι σας. Λίγη μαύρη ζάχαρη, μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιου και μία παλιά οδοντόβουρτσα (να έχουν μαλακώσει τα τριχάκια) μπορούν να κάνουν τα χείλη σας βελούδινα.

IMG_9048

Ανακατέψτε το αμυγδαλέλαιο με τη μαύρη ζάχαρη, απλώστε μία μικρή ποσότητα στα χείλη και ξεκινήστε να κάνετε μαλακά ήπιες κινήσεις με την οδοντόβουρτσα στα χείλη σας. Μην επιμείνετε πολύ γιατί θα ερεθιστούν. Στη συνέχεια ξεπλύνεται με νερό, ίσα για να φύγουν οι κόκκοι της ζάχαρης. Το αμυγδαλέλαιο είναι καλό να μείνει για λίγο στα χείλη, αφού έχει ενυδατική δράση που είναι ότι έχουν ανάγκη. Τέλος, πριν κοιμηθείτε απλώστε ένα lip balm στα χείλη σας και γύρω από αυτά για περισσότερη ενυδάτωση και πιο απαλά χείλη.

12292697_1632260683705634_1481869051_n

#quoteoftheday Ένα quote που διάβασα στο Instagram πριν με πάρει ο ύπνος και μου άρεσε για το τέλος!