REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook #JennyJenny no7


Τζένη Μπαλατσινού

21 Δεκεμβρίου 2015

786898.jpg

Επιτέλους! Το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα πέρασε και μετράω αντίστροφα. Κι ενώ αυτές τις μέρες είμαι πιο πολυάσχολη, με τις υποχρεώσεις να φαίνονται ατελείωτες, νιώθω ακούραστη και γεμάτη ενέργεια. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι, οι στολισμένες βιτρίνες και οι γεμάτοι λαμπιόνια δρόμοι μου φτιάχνουν τη διάθεση... Σίγουρα θα έχετε πιάσει κι εσείς τον εαυτό σας να χαμογελάει στη θέα ενός τεράστιου χριστουγεννιάτικου δέντρου ή ενός καλοσυνάτου Άγιου Βασίλη.

12317487_197467153927724_2005589206_n

#xmas2015 is coming! Φτιάξτε κι εσείς ένα στεφάνι για την πόρτα σας. Μπορείτε εύκολα να το διακοσμήσετε μόνοι σας, βάζοντας κουκουνάρια, γκι και ου, και κόκκινες ή καρώ κορδέλες.

Έφυγα από το σπίτι γεμάτη ενέργεια μετά από ένα πολύ καλό πρωινό, αφού η μέρα επίκειται μεγάλη!

Αυτή τη φορά ξεκίνησα από το σπίτι ακόμα πιο νωρίς και απόλαυσα τη διαδρομή προς το σπίτι του Jenny Jenny.

10249336_154301211598790_930495789_n

#nature Δείτε τι όμορφες εικόνες μπορεί να βρει κανείς ακόμα και μία ανάσα μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Η ησυχία που έχει το πρωί και μία τέτοια θέα με κάνουν να ηρεμώ και να χαλαρώνω.

diesel (1)

Έφτασα στο τηλεοπτικό μου σπίτι και προς μεγάλη μου έκπληξη δεν βρήκα μόνο το συνεργείο. Οι περισσότεροι είχαν φτάσει! Φαίνεται ότι η δίνη των γιορτών κάνει όλους πιο ενεργητικούς.

AdobePhotoshopExpress_2015_12_19_220813

Σειρά έχει ένα ζεστό τσάι. Μία φίλη μου επισκέφθηκε πρόσφατα την Κωνσταντινούπολη και μου έφερε τσάι ρόδι. Το πήρα σήμερα μαζί μου για να το δοκιμάσουμε όλοι μαζί. Φυσικά το σπίτι μας έχει πάντα φρούτα και άφθονο τσάι για όλα τα γούστα.

diesel (4)

 #outfitoftheday Σήμερα βασίστηκα στο κλασσικό black & white style. Ένα black denim παντελόνι κι ένα λευκό πουκάμισο της Diesel για σήμερα με λευκά sneakers και messy hairlook. Ένα εύκολο outfit που με βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση. Δοκιμάστε το όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε!

 Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε το γύρισμα λοιπόν. Πρώτο πέρασμα από την κουζίνα με το Γιώργο να είναι έτοιμος να ξεκινήσει να φτιάχνει πάβλοβα.

IMG_1504

#story Η πάβλοβα είναι ένα ένα εξαιρετικό γλυκό για απαιτητικούς ουρανίσκους και με αφορμή τη συνταγή που φτιάξαμε θυμήθηκα μία μικρή ιστορία που είχα διαβάσει για την ιστορία της. Λέγεται λοιπόν ότι ο σεφ Herbert Sachse, τη δεκαετία του 1930, είδε την πρίμα μπαλαρίνα της εποχής Anna Pavlova να χορεύει τη "Λίμνη των Κύκνων" και οι εκστατικές πιρουέτες της τον έκαναν να δημιουργήσει αυτό το γλυκό.

IMG_1505

Μόλις τελειώσαμε με το γλυκό, έφτασαν στην κουζίνα η Ελιάνα με τον Παναγιώτη. Φτιάξαμε μία σπιτική αντρική μάσκα περιποίησης και όπως βλέπετε τη δοκιμάσαμε κιόλας! jenny-jenny_039-960x720

#fairytales Χριστούγεννα σημαίνει παραμύθι! Δεν υπάρχει καλύτερος από τον Ευγένιο Τριβιζά να μας μιλήσει για τις φανταστικές ιστορίες του και τους ήρωες που έχουν λατρέψει γενιές και γενιές παιδιών. Είμαι πολύ χαρούμενη που τον συνάντησα και μιλήσαμε με αφορμή την αντιπολεμική μουσική κωμωδία «Ο Πόλεμος της Κουτσουλιάς».

Επιστροφή στην πραγματικότητα λοιπόν και θέλω να σας ενημερώσω για ένα super make up lesson! Η Bobbi Brown δίνει την ευκαιρία σε όσες θέλουν να μάθουν πως να μακιγιάρονται σωστά με έναν πολύ έξυπνο τρόπο, το Face Chart!

my-face-chart

#myfacechart Στα stands της Bobbi Brown υπάρχουν ειδικά face charts που με τη βοήθεια της ειδικού μπορείς να σημειώσεις τα προϊόντα που σου ταιριάζουν καθώς και τον τρόπο που πρέπει να το βάλεις. Step by step το μακιγιάζ λοιπόν από την ειδικό στο σπίτι. Δοκιμάστε το για το γιορτινό μακιγιάζ!

BOBBI_BROWN

 Η χρωματική παλέτα της Bobbi Brown είναι ικανή να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Εμένα μου αρέσει πολύ το lip gloss, αφού έχει υπέροχη αίσθηση στα χείλη χωρίς να κολλάει. Έχω στη τσάντα μου μία nude απόχρωση για παν ενδεχόμενο μέσα στη μέρα...

Επιστρέφοντας στο σπίτι από το γύρισμα γύριζε στο μυαλό η λίστα με τα δώρα των Χριστουγέννων. Για τους μικρούς είναι όλα πιο εύκολα. Με τους υπόλοιπους τι κάνω;

jomalone2

Κάθε χρόνο, τα Χριστούγεννα παίρνω ένα κερί από τη Jo Malone και ένα diffuser με την ίδια μυρωδιά για να μυρίζει όλη μέρα το σπίτι. Έχω εμμονή με τις όμορφες μυρωδιές όχι μόνο στα αρώματα αλλά και στο χώρο. Θέλω πάντα ο χώρος μου να έχει μία μυρωδιά που να με χαλαρώνει.

jomalone3

Σκέφτηκα λοιπόν ότι αυτά τα όμορφα κουτιά της Jo Malone θα με χαροποιούσαν ιδιαίτερα αν τα λάμβανα σαν δώρο κι έτσι πήρα μερικά για τα σπίτια των αγαπημένων μου φίλων. Διαφορετική μυρωδιά για τον καθένα ξεχωριστά, ανάλογα με τις προτιμήσεις και την προσωπικότητά του.

 Μίας και μιλάμε για δώρα, νιώθω την ανάγκη να αναφερθώ στη σημασία του "δούναι". Η πρωτοβουλία του Mega με το σύνθημα "Νοιάζομαι Μοιράζομαι" είναι μία από τις πιο απλές μορφές ένδειξης ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. jenny-jenny_038-960x720

Με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία συνάντησα τον δήμαρχο Αθηνών, Γιώργο Καμίνι, με τον οποίο μιλήσαμε για την οργάνωση και την ανάγκη για συνεισφορά που τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο έντονη. Μπορούμε όλοι να κάνουμε ένα δώρο, πρωτίστως στον εαυτό μας κι έπειτα σε όσους συνανθρώπους μας το χρειάζονται πραγματικά, με τον τρόπο που δύναται ο καθένας. 12362636_864642483634292_523719269_n#cozy At the end of the day... Μπαίνοντας στο σπίτι βρήκα τη γάτα μας να έχει πάρει ένα υπνάκο για τα καλά, απολαμβάνοντας το μαλακό τη βολή της στο μαξιλάρι. Αυτή η εικόνα, με το στολισμένο δέντρο, τις μυρωδιές των γλυκών και τα παιδιά μου είναι για μένα Χριστούγεννα!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!