Δημιουργήσαμε μία μεγαλύτερη συντακτική ομάδα απ΄όλες τις ηλικίες (μπορεί να είμαι και η μεγαλύτερη...) με διαφορετικές προσλαμβάνουσες, ώστε να μπορούμε να καταγράφουμε τον καθολικό παλμό της σύγχρονης γυναίκας. Είμαστε μία ομάδα που ξέρει να γράφει και να αρθρογραφεί, που  έχει άποψη -και δεν αναπαράγει απλά ειδήσεις, που συμβαδίζει με τις νέες ανάγκες του digital κόσμου, και κάνει συνεχώς update. Το νέο jenny.gr γίνεται ακόμα πιο δυναμικό, πιο  εύχρηστο, ανοίγει την θεματολογία του αποκτώντας περισσότερους ειδικούς συνεργάτες. Αφηγείται βιωματικές ιστορίες, δημιουργεί συναισθήματα, απενοχοποιεί, κινείται στην πόλη, ταξιδεύει, προτείνει -δεν κρίνει, αλλά έχει απόψη. Αυτοσαρκάζεται, συμμετέχει, κι αγκαλιάζει  κοινωνικές δράσεις, ντύνεται με στιλ - αλλά δεν επιτάσσει, θέλει να είναι όμορφο αλλά με cool τρόπο και αντικαθιστά τους βαρύγδοπους τίτλους με αληθινά πρόσωπα και experiences.

Επιδιώκουμε να έχουμε ένα συμπεριφορισμό και πραγματισμό που να αυξάνει τις επιλογές του αναγνώστη. Δημιουργούμε ακροατήριο στη λέξη καταναλωτή.

Είμαστε μία δυνατή  ομάδα με κοινό πυρήνα την αισθητική και την στρογγυλή πλευρά  της ζωής.

Εύχομαι να σας αρέσει, να σας φτιάχνει την ημέρα, Nα σας ομορφαίνει, να σας ψυχαγωγεί, να είναι εύχρηστη η πλοήγηση σας και να είστε κοντά μας για να μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Με όλη μας την αγάπη, καλή μας αρχή!