REAL LIFE TODAY I LOVE

Η στιγμή που χρειάζομαι τη βοήθεια όλων σας


Τζένη Μπαλατσινού

9 Φεβρουαρίου 2018

27581150-162788411029005-856756438368780288-n.jpg

Σας δίνουμε την ευκαιρία να είστε εσείς η... Βαλεντίνα του Αποστόλη Τότσικα, να βγείτε μαζί του ραντεβού και να συζητήσετε τα πάντα, ενώ παράλληλα στηρίζετε με την δωρεά σας ένα πολύ σημαντικό έργο. Να μαζέψουμε χρήματα για τη θεραπεία των ψυχικών και σωματικών τραυμάτων των βρεφών και μικρών παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Βρεφών SOS.

Φυσικά, ο Αποστόλης δεν θα μπορούσε να έρθει στο ραντεβού σας... απροετοίμαστος! Χρειαζόταν μερικές καλές συμβουλές -και ποια συμβουλή είναι καλύτερη από εκείνη που προέρχεται μέσα από την πηγαία αθωότητα ενός παιδιού;

Έτσι, ο Αποστόλης Τότσικας ζήτησε συμβουλές για το ραντεβού του με μία από εσάς και πήρε τις πιο αστείες και συγκινητικές απαντήσεις:

Εγώ όμως αποφάσισα να σας δώσω και μία γεύση από το backstage...

Είναι φανερό και από το ίδιο το video πως ο Αποστόλης απέκτησε άμεσα connection με τα παιδιά. Ευγενικός και διασκεδαστικός όπως είναι, κατάφερε να τα ψυχαγωγήσει κατά τη διάρκεια αλλά και εκτός γυρίσματος. Όσο για εκείνα... ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένα! Απαντούσαν στις ερωτήσεις με μία εξυπνάδα και μία σπιρτάδα που δεν θα σας το κρύψω, προσπαθούσα να κρατήσω τα γέλια μου συνεχώς στο backstage!

Η ομαδική δουλειά ήταν στα καλύτερά της κι έτσι δεν ταλαιπωρήθηκαν ούτε τα παιδιά, ούτε και η υπόλοιπη ομάδα. Ήπιαμε καφέ και τσάι, φάγαμε κέικ, χαλαρώσαμε και περάσαμε μία υπέροχη Κυριακή. Μάλιστα, ένας μικρούλης στο τέλος του γυρίσματος είπε. "Τι; Δεν έχουμε άλλο;"

Μεγάλοι και παιδιά, φύγαμε από το γύρισμα έχοντας τις καρδιές μας γεμάτες. Γεμάτες από αγάπη, χαρά, ζεστασιά και αισιοδοξία -και με αυτά θέλουμε να γεμίσουμε και τις καρδιές των μωρών και νηπίων στον Ξενώνα Βρεφών SOS, στα Παιδικά Χωριά SOS.

Είναι η στιγμή που χρειάζομαι περισσότερο τη βοήθειά σας.

Μπαίνοντας στο agkaliazoume.gr, μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας μέχρι και τις 27/2 και να βγείτε ένα ραντεβού με τον Αποστόλη. Κάθε 1 ευρώ αντιστοιχεί σε 1 συμμετοχή και κάθε συμμετοχή σας φέρνει πιο κοντά στο να συζητήσετε όλα όσα θέλετε με τον Αποστόλη και συγχρόνως να στηρίξετε έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

Το σύνολο των χρημάτων των δωρεών, θα διατεθεί για τη θεραπεία των ψυχικών και σωματικών τραυμάτων των βρεφών και μικρών παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Βρεφών SOS. Ο ξενώνας Βρεφών SOS δημιουργήθηκε από τα Παιδικά Χωριά SOS, το 2009, με βασικό άξονα πώς κανένα παιδί δεν πρέπει να μεγαλώνει χωρίς οικογένεια. Και από τότε έως σήμερα, λειτουργεί αποκαταστώντας και θεραπεύοντας βρέφη και νήπια έως 5 ετών, που έχουν υποστεί κακοποίηση ή / και παραμέληση. Λοιπόν, τι λέτε; Θα μας βοηθήσετε;