REAL LIFE TODAY I LOVE

My X-mas List: Τα δώρα που θα κάνουν χαρούμενους τους αγαπημένους μας!


Τζένη Μπαλατσινού

21 Δεκεμβρίου 2018

20181221_153312.jpg

"Η αγάπη προσφέρεται πάντα ως δώρο - ελεύθερα, πρόθυμα και χωρίς προσδοκία. Δεν αγαπάμε για να μας αγαπήσουν - αγαπάμε για να αγαπάμε" - Leo Buscaglia

Είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε την αγάπη μας στους κοντινούς μας ανθρώπους - με τον τρόπο μας, να τους προσφέρουμε μικρές στιγμές ευτυχίας όσο πιο συχνά μπορούμε. Είτε είναι με μία ζεστή αγκαλιά, είτε με έναν γλυκό λόγο, είτε με μία φαινομενικά ασήμαντη κίνηση που όμως για εκείνους θα είναι σημαντική. Κι ενώ αυτοί που έχουμε δίπλα μας μπορεί να γνωρίζουν πόσο τους αγαπάμε, μερικές φορές δεν είναι κακό να τους το υπενθυμίζουμε, ειδικά την περίοδο των γιορτών.

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που κλείνει μία χρονιά και συνήθως αναλογιζόμαστε όσα μας συνέβησαν τους τελευταίους 12 μήνες - τις χαρές, τις λύπες, τις επιτυχίες, τα εμπόδια, τους ανθρώπους που μας στάθηκαν και αυτούς που κάποια στιγμή δε μπόρεσαν και έφυγαν. Είναι μία περίοδος για να γιορτάσουμε όσα έχουμε, να νιώσουμε ευγνώμονες, όχι μόνο για τα υλικά αγαθά, αλλά κυρίως για εκείνους που βρίσκονται δίπλα μας και μας δίνουν και τους δίνουμε αγάπη.

Ένα δώρο είναι ενός είδους έκφραση αυτής της αγάπης. Είναι ένας τρόπος να δείξουμε στους δικούς μας ανθρώπους πως τους σκεφτήκαμε, πως είμαστε εδώ και πως θέλουμε να τους κάνουμε να χαμογελούν. Γι' αυτό, φέτος τα Χριστούγεννα έφτιαξα μία λίστα με τα πιο όμορφα δώρα που μπορείτε να κάνετε κι εσείς στους αγαπημένους σας, για να τους υπενθυμίσετε πως είστε εκεί γι' αυτούς και να κλείσετε αυτή τη χρονιά με αγάπη και χαμόγελα.

Για την καλύτερή σας φίλη

Η καλύτερή μας φίλη είναι σαν μέλος της οικογένειάς μας, απλά όχι βιολογικά. Την αγαπάμε και τη νοιαζόμαστε όπως οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειάς μας και θέλουμε πάντα να έχει ό,τι καλύτερο. Κι αν νιώθετε πως όσο καιρό και να γνωρίζεστε, δεν ξέρετε τι θα μπορούσε να θέλει, ένα πολύ όμορφο και κομψό δώρο είναι πάντα ένα ρολόι. Το συγκεκριμένο, εκτός απ' ότι έχει rose gold απόχρωση (ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν), είναι και smartwatch που παρακολουθεί από τους καρδιακούς παλμούς, μέχρι τις θερμίδες και τον ύπνο. Να ξέρετε πως θα το λατρέψει!

Για την/τον αγαπημένη σας συνάδελφο

Οι συνάδελφοί μας είναι οι άνθρωποι με τους οποίους περνάμε μαζί τις περισσότερες ώρες της ημέρας και ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Και όταν έρχονται οι γιορτές, πάντα θέλουμε να τους κάνουμε ένα μικρό δωράκι, συνήθως κάτι που θα τους κάνει να μας θυμούνται και να χαμογελούν - όπως μία κούπα Άγιου Βασίλη με σκουφάκι! Ένα όμορφο δώρο, με χιούμορ, που θα μπορεί να χρησιμοποιεί όλη τη χρονιά.

Για τον/την φίλη σας που λατρεύει τη φωτογραφία

Αν έχετε κάποιον κοντινό σας άνθρωπο που πάντα τραβάει υπέροχες φωτογραφίες, το συγκεκριμένο δώρο είναι φτιαγμένο για εκείνον/η. Είναι ένα πράγμα να βγάζεις φωτογραφίες και videos με μία κανονική κάμερα και άλλο να το κάνεις με μία πανοραμική 360. Με ανάλυση 16 MP στις φωτογραφίες και 4Κ/30 fps στο video, αυτή η αδιάβροχη κάμερα θα συνοδεύσει κάθε στιγμή/περιπέτειά τους.

Για την κόρη της φίλης σας

Αν είστε καλεσμένη για τις γιορτές σε κάποιο φιλικό σπίτι, συνήθως αγοράζετε και κάτι για τα μικρά της οικογένειας. Βέβαια, ίσως να μην γνωρίζετε και τόσο καλά τη μικρή της φίλης σας και τα ενδιαφέροντάς της - ειδικά αν είναι στην ηλικία που μεγαλώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς - οπότε σε αυτή τη περίπτωση, η καλύτερη επιλογή είναι η ασφαλής. Μπορείτε να της δωρίσετε ένα όμορφο βελούδινο τσαντάκι για να έχει πάντα μαζί της και να αποθηκεύει τα απαραίτητα.

Για τον φίλο σας με τη... γενειάδα

Σε κάθε παρέα υπάρχει κάποιος που έχει πάντα γένια, τα οποία αγαπά και φροντίζει ευλαβικά. Σε αυτή τη περίπτωση, το δώρο του είναι σχεδόν μονόδρομος και κάτι το οποίο σας υπογράφω πως θα λατρέψει: 'Ενα σετ περιποίησης γενειάδας. Το συγκεκριμένο περιλαμβάνει Beard Balm, Beald Oil και την κατάλληλη χτένα, για να δείχνει πάντα περιποιημένος και να σας αγαπήσει πολύ τις φετινές γιορτές!

Για την έφηβη κόρη σας

Ξέρετε, η εφηβεία είναι μία περίοδος που τα γούστα των παιδιών μας αλλάζουν με ταχύτητα φωτός. Είναι επίσης η περίοδος που ξεκινούν να φτιάχνουν μόνα τους τον χώρο τους - και θέλουν να περιβάλλονται από όμορφα πράγματα που θα τους φτιάξουν τη διάθεση. Αυτό το vintage τηλέφωνο μπορεί να γίνει αυτή η ξεχωριστή διακοσμητική προσθήκη στο εφηβικό δωμάτιο της κόρης σας - και ενδείκνυται για πολλές φωτογραφίες στο Instagram!

Για τον γιο σας (που λατρεύει τη μουσική)

Αν ο γιος σας είναι fan της μουσικής - είτε παίζει κάποιο όργανο, είτε απλά κλείνεται στο δωμάτιό του με τις ώρες και ακούει στο repeat συγκεκριμένα albums - τίποτα δεν θα τον ευχαριστήσει περισσότερο από αυτά τα ακουστικά. Κυρίως επειδή τα συγκεκριμένα είναι ασύρματα και συνδέονται με Bluetooth, ενώ έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν μέχρι και 30 ώρες συνεχόμενα. Ετοιμαστείτε να γίνετε η καλύτερη μαμά του κόσμου.

Για εσάς!

Αφού πήρατε δώρα για όλους, ήρθε η ώρα να κάνετε κι ένα δώρο στον εαυτό σας. Συνήθως, ακούω μουσική όπου κι αν είμαι - στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι. Μου φτιάχνει τη διάθεση, μου δίνει ενέργεια, με ηρεμεί, μου προσφέρει συγκέντρωση. Με λίγα λόγια είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής μου. Γι' αυτό και φέτος αποφάσισα να μου κάνω δώρο ένα ασύρματο ηχείο με καθαρό και δυνατό ήχο, που συνδέεται με Bluetooth και κρατά μέχρι και 5 ώρες.

Καλά Χριστούγεννα!