REAL LIFE TODAY I LOVE

Φέτος τα Πασχαλινά αβγά της ΑΒ έχουν ξεχωριστή αξία


Τζένη Μπαλατσινού

24 Απριλίου 2019

2_ab_4471.jpg

Το Πάσχα είναι μία γιορτή αγάπης, ελπίδας και προσφοράς. Είναι μέρες που θέλουμε να βρεθούμε μαζί με την οικογένειά μας, να δώσουμε δώρα στα βαφτιστήρια μας, να τα αγκαλιάσουμε, να χαμογελάσουμε με το χαμόγελό τους - υπάρχει, άραγε, πιο όμορφο πράγμα από το να προσφέρεις τέτοια χαρά σε ένα παιδί;

Και μερικές φορές, τέτοιου είδους μικρές πράξεις μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά. Προσπαθήστε να θυμηθείτε εκείνο το συναίσθημα ως παιδί - τη στιγμή που σας έφεραν το δώρο σας για το Πάσχα και πόση ευτυχία και ευγνωμοσύνη νιώσατε τα δευτερόλεπτα εκείνα. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δύσκολα ξεχνιούνται αυτές οι αναμνήσεις. Αν αναλογιστούμε πόσο εύκολο είναι να γεμίσουμε την ψυχή ενός παιδιού με τόση ζεστασιά και πώς με μία μόνο πράξη μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο του για το καλύτερο, πιστέψτε με - θα το κάναμε συχνότερα.

Φέτος το Πάσχα, έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε ξανά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη και να γίνουμε όλοι μαζί οι νονοί και οι νονές τους, προσφέροντάς τους μία καλύτερη καθημερινότητα. Για τρίτη συνεχή χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος αφιερώνει τα πασχαλινά αβγά της σε πράξεις προσφοράς και μας καλεί να στηρίξουμε μαζί, τα μικρά ή μεγάλα βήματα ζωής, των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ. Με κάθε αγορά ενός πασχαλινού αβγού, συνεισφέρουμε με 0,30€ στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, ενώ η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει το ποσό για την κάλυψη, τουλάχιστον, 1.400 θεραπειών αποκατάστασης.

Τα πασχαλινά αβγά της ΑΒ για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, φέτος, είναι τυλιγμένα με τις παιδικές ζωγραφιές του Ιάσονα, της Μόνα, του Κωνσταντίνου και της Χρυσαλίας - των μικρών φίλων που αναδείχθηκαν νικητές στο διαγωνισμό ζωγραφικής στο Παιδικό Μουσείο Αθηνών, ενώ ένα ευφάνταστο τηλεοπτικό σποτ μας μεταφέρει σε μία... δημοπρασία αγάπης:

Φέτος το Πάσχα, ας δώσουμε στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ αυτό που τους αξίζει: Στήριξη, φροντίδα και αισιοδοξία. Aς τους χαρίσουμε τα χαμόγελα που θέλουμε να χαρίζουμε στα παιδιά μας, τα ανήψια μας, τα βαφτιστήρια μας και ας τους προσφέρουμε ένα πάτημα για να κάνουν το επόμενο βήμα στις ζωές τους.

Καλό Πάσχα!