REAL LIFE TODAY I LOVE

Τρία αγαπημένα μου beauty προϊόντα για εντυπωσιακά λαμπερό πρόσωπο


Τζένη Μπαλατσινού

29 Νοεμβρίου 2019

Τρία αγαπημένα μου beauty προϊόντα για εντυπωσιακά λαμπερό πρόσωπο

Η ομορφιά κρύβεται στην όψη μιας ανεπιτήδευτα λαμπερής επιδερμίδας και κάθε γυναίκα γνωρίζει καλά πως ακόμα και πίσω από ένα σωστό μακιγιάζ ξεδιπλώνεται μία ολόκληρη τέχνη που αναδεικνύει με φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά της. Ειδικά ενόψει των γιορτών, το ζητούμενο για ένα λαμπερό δέρμα και για την καλύτερη εκδοχή του προσώπου μας είναι προτεραιότητα.

Το κεφάλαιο «προσωπική φροντίδα»  για εμένα είναι πολύ σημαντικό, όπως εξίσου σημαντικό είναι να εκπέμπω πάντα αυτή τη μοναδικά γοητευτική φυσική λάμψη - παρά τους εντατικούς καθημερινούς ρυθμούς, ακόμα και μέσα στις γιορτές! Για αυτό απολαμβάνω να ανακαλύπτω συνέχεια προϊόντα τόσο skincare όσο και μακιγιάζ, που με τα πιο απλά βήματα θα δώσουν φως και υγιή όψη στο πρόσωπό μου.

jenny.gr

Συνήθως, εμπιστεύομαι προϊόντα ομορφιάς που βασίζονται σε φυσικά συστατικά, που δεν επιβαρύνουν το δέρμα μου και αποδεδειγμένα προσφέρουν αυτό που υπόσχονται. Πρόσφατα, ανακάλυψα τρία beauty προϊόντα Korres που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και η αλήθεια είναι ότι έχουν μεταμορφώσει την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μου σε μια απίστευτα μαγική διαδικασία.

Το προϊόν που ξεχώρισα είναι skincare και δεν είναι άλλο από το Ελιξήριο Νεότητας Προσώπου Χρυσός Κρόκος της Korres, το οποίο είναι το πρώτο προϊόν που βασίζεται στον κρόκο Κοζάνης, μία σύνθεση πιο πολύτιμη και από χρυσό! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι κατάφερε να γίνει ένα από τα best seller προϊόντα του brand που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο και γι΄αυτό δεν προκαλεί εντύπωση η φετινή επανέκδοσή του σε μια limited, εορταστική, πολυτελή μωβ συσκευασία.

jenny.gr

Ο κρόκος Κοζάνης είναι ένα σπάνιο λουλούδι αφού ανθίζει μόνο για 20 ημέρες κάθε χρόνο στα τέλη του Οκτωβρίου, και όλη η διαδικασία καλλιέργειας, συγκομιδής και επεξεργασίας γίνεται αποκλειστικά χειρωνακτικά, απαιτώντας πείρα και μοναδική τέχνη. Χρειάζονται 150.000 άνθη για 1 κιλό αποξηραμένων στιγμάτων, για αυτό και ο κρόκος Κοζάνης ονομάζεται το χρυσάφι της ελληνικής γης! Και είναι αυτά τα κόκκινα στίγματα του άνθους που κρύβουν σπάνιες αντιοξειδωτικές ουσίες, που αντιμετωπίζουν κάθε ανάγκη του δέρματος.

Το Ελιξήριο Νεότητας Προσώπου Χρυσός Κρόκος περιέχει φρέσκο εκχύλισμα κρόκου Κοζάνης της πρώτης ημέρας, και για αυτό διατηρεί τη μέγιστη δυνατή αντιοξειδωτική απόδοση. Η πραγματικά χρυσή υφή του προϊόντος είναι ανάλαφρη, απορροφάται άμεσα και από την πρώτη εφαρμογή αισθάνθηκα την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη, αναζωογονημένη, το πρόσωπό μου είναι ξεκούραστο, έχει αυτή τη φυσική λάμψη που αναζητούμε όλες! Αλλά δεν είναι μόνο το άμεσο αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Με τη συνεπή χρήση βελτιώνει τις ρυτίδες, την υφή, τον τόνο της επιδερμίδας, συσφίγγει το δέρμα.

Είναι η νέα beauty εμμονή μου και μόλις πριν λίγες ημέρες, αγαπημένος make-up artist μου αποκάλυψε ότι ο Χρυσός Κρόκος είναι και το τέλειο primer. Λίγες σταγόνες αρκούν για να δημιουργήσω μία διακριτικά χρυσή, ενυδατική βάση, γεγονός που διευκολύνει την εφαρμογή του foundation και μου χαρίζει ένα πιο φρέσκο και λαμπερό φινίρισμα. Επίσης 2-3 σταγόνες σε ένα πινέλο είναι αρκετές για έξτρα λάμψη και «υγρασία» στα ζυγωματικά στο τέλος του μακιγιάζ!

jenny.gr
Η συλλογή Χρυσός Κρόκος της Korres περιλαμβάνει το Limited Edition Ελιξήριο Προσώπου και το Ελιξήριο Ματιών

Στο νεσεσέρ μου πλέον έχω μόνιμα και το Korres Άγριο Τριαντάφυλλο Foundation, το οποίο μου προσφέρει κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα και μειώνει τα σημάδια κούρασης από μια δύσκολη ημέρα. Παράλληλα, το έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο, η βιταμίνη C και το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνουν και περιποιούνται το δέρμα.

To foundation είναι υγρό, απλώνεται ομοιόμορφα, γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Αισθάνομαι αλλά και φαίνεται σαν μην έχω εφαρμόσει foundation, το second-skin effect είναι πραγματικό! Και η λάμψη μοναδική. Εξάλλου το fresh no-make- up skin είναι μία από τις αγαπημένες μου τάσεις, όχι μόνο για τις πρωινές ώρες (το συγκεκριμένο foundation έχει και SPF 15), αλλά ακόμη και για το βράδυ.

jenny.gr

Λαμπερό μακιγιάζ χωρίς highlighters δεν υπάρχει. Όλες προσπαθούμε να κάνουμε master την τέχνη αυτών των finishing touches και το μόνο βέβαιο είναι ότι το μυστικό βρίσκεται στο προϊόν που επιλέγεις. Ανακάλυψα πρόσφατα το Illuminator pen από τη σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο της Κorres. Είναι εύκολο στη χρήση και δίνει την κατάλληλη δόση λάμψης σε μάτια και ζυγωματικά, φρεσκάροντας συνολικά την όψη του προσώπου μου. 

Τα μικρά beauty tips που ακολουθώ πάντα είναι να εφαρμόζω λίγο από το προϊόν τόσο γύρω από τα χείλη αλλά και στο πλαϊνό τμήμα της μύτης ώστε να δώσω περισσότερο φως και ζωντάνια στο μακιγιάζ μου!

jenny.gr

 

jenny.gr

Στις γιορτές θέλουμε extra δόσεις αυτοπεποίθησης και λάμψης! Η δική μου καθημερινή περιποίηση απαιτεί τρία μόλις, απλά, βήματα, για να πετύχω αυτόν τον στόχο.