REAL LIFE TRUE STORIES

Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο μία επαγγελματίας παράνυφος έκανε τον δικό της γάμο εν μέσω καραντίνας


The Jennettes

12 Απριλίου 2021

παράνυφοι

Μια επαγγελματίας παράνυμφος στη Νέα Υόρκη που έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 125 γάμους βρήκε το ευτυχισμένο τέλος στο παραμύθι της όταν παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της στο πεζοδρόμιο όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Η 33χρονη Jen Glantz είναι η ιδρύτρια της εταιρείας «Bridesmaid for Hire», μιας εταιρείας που προσφέρει μαθήματα σχεδιασμού γάμου, συμβουλές για τη συγγραφή μίας σωστής πρόποσης και επαγγελματίες παράνυμφους, μεταξύ άλλων υπηρεσιών. Η λειτουργία της εταιρείας, η οποία ξεκίνησε το 2014, άφηνε στην Glantz ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μέχρι σήμερα. Μερικά Σαββατοκύριακα εργαζόταν για δύο συνεχόμενους γάμους, συντονίζοντας πωλητές, διαλύοντας οικογενειακούς τσακωμούς και φροντίζοντας τη νύφη.

Καθώς παρακολουθούσε τους πελάτες της να παντρεύονται άρχισε να αναρωτιέται αν εκείνη θα παντρευόταν ποτέ. Έβλεπε μερικές από τις νύφες να αποφασίζουν να τα διαλύσουν όλα λίγο πριν τον γάμο, ενώ άλλες την καλούσαν μήνες αργότερα για να της πουν ότι εύχονταν να μην είχαν παντρευτεί ποτέ. 

Το 2016 η Glantz αποφάσισε να βγει 14 ραντεβού σε έναν μήνα. Ο Adam Kossoff, Αντιπρόεδρος μάρκετινγκ στην εταιρεία αθλητικής διατροφής «Ghost Lifestyle» και τώρα σύζυγός της, ήταν το 15ο ραντεβού της Glantz. Το ζευγάρι συναντήθηκε στο Irving Farm, ένα μικρό καφενείο κοντά στο διαμέρισμα της Glantz στο Murray Hill.

«Ένιωσα σαν μια σκηνή ταινίας, όπου όλοι ήταν θολοί εκτός από αυτό το ένα άτομο», δήλωσε η Glantz στους New York Times.

Άρχισαν να βγαίνουν, και το 2017 αποφάσισαν να πουλήσουν τα περισσότερα από τα υπάρχοντά τους για να γίνουν «ψηφιακοί νομάδες», να εργάζονται δηλαδή εξ αποστάσεως και να ζουν σε διαφορετικές πόλεις κάθε μήνα, όπως το Los Angeles και το Chicago. Όταν επέστρεψαν στη Νέα Υόρκη το 2019, ο Kossoff ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου και έτσι ρώτησε την Glantz  αν ήταν έτοιμη να κάνει το άλμα από την παράνυμφο στη νύφη. «Για λίγο ανησύχησα ότι δεν θα ήθελε ποτέ να παντρευτεί», είπε ο γαμπρός στους New York Times.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της έκανε την πρόταση κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού στο Boca Raton της Florida τον Ιούλιο και εκείνη δέχτηκε με χαρά. Σχεδίασαν έναν γάμο 170 ατόμων για τον Οκτώβριο του 2020, αλλά όπως και πολλά άλλα αρραβωνιασμένα ζευγάρια κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, αποφάσισαν να αναβάλουν τη δεξίωση έως το 2022 και να κάνουν μία μικρότερη και ασφαλέστερη επιλογή τελετής.

Στις 19 Μαρτίου, η Glantz και ο Kossoff παντρευτήκαν έξω από το καφενείο όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Ο αδελφός του Kossoff, ο Eric, που ήταν ιερέας της Καθολικής Ζωής πραγματοποίησε την τελετή και μερικοί φίλοι λειτούργησαν ως μάρτυρες. Η νύφη φορούσε ένα λαμπερό χρυσό κοστούμι και ο γαμπρός φορούσε ένα λευκό κοστούμι από την εταιρεία J. Crew. Οι φίλοι και η οικογένειά τους, είδαν το ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους μέσω Zoom.

Ο Kossoff είπε στην Washington Post ότι ένας τόσο οικείος γάμος, τους άφησε να επικεντρωθούν ο ένας στον άλλο και ήταν μια ξεχωριστή στιγμή όπου υπέγραψαν ένα έγγραφο και το έκαναν επίσημο μαζί.

«Δεν χρειάζεται να φοράς λευκό. Δεν χρειάζεται να έχεις μπουκέτο. Απλά πρέπει να υπογράψεις το όνομά σου στη διάστικτη γραμμή. Όλα πρέπει να είναι όπως ακριβώς τα θέλετε εσείς οι δύο, και όχι όπως ο κόσμος λέει ότι πρέπει να είναι», πρόσθεσε η Glantz.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr