REAL LIFE TRUE STORIES

Allyson Felix: Η αθλήτρια με τα περισσότερα μετάλλια στην ιστορία του στίβου - «Βίωσα τα χειρότερα και χάρη στο Θεό είμαι εδώ»


The Jennettes

9 Αυγούστου 2021

Allyson Felix: Η αθλήτρια με τα περισσότερα μετάλλια στην ιστορία του στίβου - «Βίωσα τα χειρότερα και χάρη στο Θεό είμαι εδώ»

Η Allyson Felix πήγε στο Τόκιο και έγραψε ιστορία. Ξεπερνώντας κάθε άλλον αθλητή στίβου, έγινε ο άνθρωπος με τα περισσότερα μετάλλια στην ιστορία. Σε μία δύσκολη χρονιά, έσπασε κάθε ρεκόρ. 

«Αύριο, μπαίνω στο Ολυμπιακό Στάδιο για να διαγωνιστώ στην πέμπτη μου Ολυμπιάδα. Μπορεί να φαίνεται κλισέ, αλλά το ότι θα βρεθώ στην έναρξη είναι τεράστια νίκη για εμένα», έγραψε στο Instagram την περασμένη εβδομάδα. «Βίωσα τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου σε αυτό το ταξίδι και χάρη στο Θεό είμαι εδώ».

Η Ολυμπιονίκης και μητέρα, αναγνώρισε όλα όσα χρειάστηκε να ξεπεράσει για να φτάσει στην κορυφή. «Γεμάτη ευγνωμοσύνη παίρνω χώρο για να θυμηθώ όσα έκανα για να βρεθώ εδώ. Οπότε, όταν με δείτε στο στίβο, ελπίζω να καταλάβετε τη μάχη μου».

Όταν γέννησε την κόρη της, ήταν 35 ετών. Ως αθλήτρια, είχε ημερομηνία λήξης και ως μαμά, δε γνώριζε πώς θα μεγάλωνε το παιδί της. «Ελπίζω να το δείτε, σημαίνει πολλά περισσότερα από το τι θα γράψει το ρολόι».

Η Allyson Felix νίκησε, τελικά. Και ανάρτησε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα μετάλλιά της.

«Ξέρω τη θέση μου», έγραψε στη λεζάντα. «Και είναι στα παπούτσια μου». 

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: 9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα κορίτσια μπορούν να είναι πριγκίπισσες και αθλήτριες ταυτόχρονα

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr