REAL LIFE TRUE STORIES

«Με έδιωξε από την ομάδα όταν έμαθε ότι περιμένω το παιδί του»: Πρώην αθλήτρια UFC ζητά δικαίωση


Στεφανία Παπαδημητρίου

20 Αυγούστου 2021

 «Με έδιωξε από την ομάδα όταν έμαθε ότι περιμένω το παιδί του»: Πρώην αθλήτρια UFC ζητά δικαίωση
Ήταν αθλήτρια του UFC, όμως είδε την καριέρα της να δύει στα 27 της χρόνια. Ο προπονητής της την έδιωξε από την ομάδα – είχε μείνει έγκυος και το παιδί ήταν δικό του. Η Viviane Pereira τώρα, έχοντας γεννήσει το μωρό της, ζητά δικαίωση. 

Ήταν αθλήτρια του UFC, όμως είδε την καριέρα της να δύει πριν καν κλείσει τα 27. Ο προπονητής της την έδιωξε από την ομάδα – είχε μείνει έγκυος και το παιδί ήταν δικό του. Η Viviane Pereira τώρα, έχοντας γεννήσει το μωρό της, ζητά βοήθεια. 

Μίλησε ανοιχτά για αυτό που έκανε ο Marcos Batista, ο άνδρας που της στέρησε τη δουλειά της. «Δεν περίμενα αυτήν την εγκυμοσύνη. Όταν του το είπα, αμέσως ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε το παιδί και με μπλόκαρε από τα πάντα, με έδιωξε από την ομάδα του. Ακόμη με αποφεύγει, δεν εμφανίζεται στο δικαστήριο. Είναι μεγάλο μπέρδεμα. Ποτέ δεν ασχολήθηκε με το μωρό», δήλωσε σε συνέντευξή της στο MMA Fighting.

Η Pereira δεν είχε ιδέα πως τα πράγματα θα είχαν αυτήν την εξέλιξη, ήταν ζευγάρι με τον Batista, άλλωστε, από τα 15 της. «Όλα ήταν καλά, μέχρι που άλλαξε εντελώς. Περάσαμε σχεδόν 12 χρόνια μαζί», είπε. Εκείνος, μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει θέση δημόσια.

Ο γιος τους γεννήθηκε τον περσινό Δεκέμβριο, ενώ η Viviane έχει να πάρει μέρος σε αγώνα από τον Ιούνιο του 2019. Το εισόδημά της προέρχεται αποκλειστικά από κρατικό επίδομα, το οποίο της παρέχει περίπου 40 δολάρια το μήνα, ενώ ξεκίνησε μία καμπάνια για να τη χρηματοδοτούν οι fans της. 

Χωρίς ομάδα, χωρίς εργασία και με ένα μωρό που ακόμη δεν έχει κλείσει το ένα έτος, η ζωή της δε μοιάζει σε τίποτα με όσα ονειρευόταν. 

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: 9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα κορίτσια μπορούν να είναι πριγκίπισσες και αθλήτριες ταυτόχρονα

jenny.gr