REAL LIFE TRUE STORIES

Αγκαλιά με τα παιδιά της, μία γυναίκα δείχνει το υπέροχο σώμα της πριν και μετά τη μαστεκτομή


Στεφανία Παπαδημητρίου

2 Οκτωβρίου 2021

Αγκαλιά με τα παιδιά της, μία γυναίκα δείχνει το υπέροχο σώμα της πριν και μετά τη μαστεκτομή

Η Nikki είχε μόλις γεννήσει, όταν αποφάσισε να ζητήσει από την Jade Bella να τη φωτογραφίσει. Το concept ήταν απαιτητικό: Θα θήλαζε τα μωρά της και θα έβγαινε αποτέλεσμα άξιο να μπει σε κορνίζα. Τελικά το πέτυχαν και χαιρέτησαν η μία την άλλη. Δεν είχαν ιδέα ότι μερικά χρόνια μετά, θα ξανασυναντιούνταν. Κι ο λόγος θα ήταν πιο σοβαρός απ’ όσο θα φαντάζονταν ποτέ.

Η Nikki έκανε διπλή μαστεκτομή. Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή εξαιτίας του καρκίνου στον μαστό, οπότε ήταν απαραίτητο να υποβληθεί κι η ίδια σε χειρουργείο. Σ’ έναν κόσμο λοιπόν γεμάτο στερεότυπα, απλησίαστα πρότυπα ομορφιάς και διαρκή κριτική, εκείνη επέλεξε να κάνει την ίδια φωτογράφιση, μπροστά από την ίδια καλλιτέχνιδα, με το νέο, υπέροχο σώμα της. Μία εικόνα που αγαπά, ακριβώς όπως είναι.

jenny.gr

«Το σώμα μας αλλάζει. Και παραμένει πανέμορφο. Πανέμορφο ανεξάρτητα από την όψη του, πανέμορφο γιατί είμαστε έργα τέχνης, σε κάθε εποχή μας», έγραψε η Jade στο Instagram.

jenny.gr

«Κανείς δεν κερδίζει όταν όλοι πρέπει να πιστέψουμε πως πρέπει να χωρέσουμε στο ίδιο κουτάκι ομορφιάς για να μας αποδεχθούν, να μας υπολογίσουν και να είμαστε ευτυχισμένοι. Κανείς. Αν είστε αρκετά τυχεροί για να ζήσετε πολλά χρόνια, αναπόφευκτα θα γεράσετε, το σώμα σας θα αλλάξει και θα γεράσει, σε μία κουλτούρα αντιγήρανσης και θα βρείτε τρομακτική την προσπάθεια να συνεχίσετε, όταν δε θα χωράτε πια σ’ εκείνο το κουτάκι».

jenny.gr

Σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζει «θαρραλέα» και «ακομπλεξάριστη» μία γυναίκα επειδή απλώς αγαπά τον εαυτό της, η Nikki δίνει το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουμε όλες. Για να γίνει, επιτέλους, κανόνας αυτή η εξαίρεση.

πηγή φωτογραφιών: Instagram

Δείτε ακόμη: 6 τατουάζ που μετατρέπουν τις μαστεκτομές σε έργα τέχνης 

jenny.gr