REAL LIFE TRUE STORIES

Ο αριθμός τηλεφώνου στο Squid Game είναι τελικά αληθινός, και η κάτοχός του δεν περνάει καθόλου καλά


The Jennettes

7 Οκτωβρίου 2021

Ο αριθμός τηλεφώνου στο Squid Game είναι τελικά αληθινός, και η κάτοχός του δεν περνάει καθόλου καλά
Πέρα από την καθηλωτική πλοκή, τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει σάλος αφού στα πλάνα επεισοδίου εμφανίστηκε ολόκληρος ένας αριθμός τηλεφώνου όπου ανήκει σε μια γυναίκα και από τη στιγμή που τον είδαν οι τηλεθεατές, έχει λάβει αμέτρητες κλήσεις!

Το Squid Game του Netflix είναι η νέα μανία, που έρχεται απευθείας από τη Νότια Κορέα και για την οποία μιλούν όλοι. 

Ένα γκρουπ 456 ανθρώπων, που είναι απελπισμένοι και χρωστούν χρήματα, παρασύρονται σε ένα αιμοδιψές παιχνίδι επιβίωσης. Εκεί έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το τελικό έπαθλο των 39 εκατ. δολαρίων (ή 45,6 δις won), αν καταφέρουν να ολοκληρώσουν μία σειρά 5 παιχνιδιών. Το plot twist; Αν χάσεις, πεθαίνεις.

Πέρα από την καθηλωτική πλοκή, τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει σάλος αφού στα πλάνα επεισοδίου εμφανίστηκε ολόκληρος ένας αριθμός τηλεφώνου όπου ανήκει σε μια πραγματική γυναίκα, η οποία, από τη στιγμή που προβλήθηκε το επεισόδιο, έχει λάβει αμέτρητες κλήσεις!

Η αψυχολόγητη γκάφα του Netflix έκανε την κάτοχο του αριθμού, που είναι επιχειρηματίας από τη Seongju στη νότια Κορέα, να χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο της αφού το κινητό της μετράει πλέον πάνω από 4.000 κλήσεις από άγνωστους αριθμούς. Ο αριθμός της επιχειρηματία είναι εκείνος που έπρεπε να καλέσουν οι πρωταγωνιστές για να συμμετάσχουν στα παιχνίδια όπου όσοι χάνουν, πεθαίνουν ή δολοφονούνται.

Το Netflix ανακοίνωσε φυσικά ότι θα επεξεργαστεί τα συγκεκριμένα πλάνα αφού η κάτοχος του αριθμού δήλωσε ότι έχει λάβει τόσα μηνύματα και κλήσεις που «της είναι δύσκολο να συνεχίσει την καθημερινή της ζωή». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το BBC:

«Έχω αυτό το νούμερο πάνω από 10 χρόνια και αιφνιδιάστηκα με τον καταιγισμό των κλήσεων» ενώ πρόσθεσε: «Στην αρχή, δεν καταλάβαινα τον λόγο αλλά μετά ένας φίλος μού εξήγησε ότι ο αριθμός μου εμφανίστηκε στο Squid Game για να συμμετάσχουν οι πρωταγωνιστές στα παιχνίδια».

Το Neflix έχει παροτρύνει τους οπαδούς της σειράς να μην καλούν τον συγκεκριμένο αριθμό μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα ενώ η γυναίκα φαίνεται να αρνήθηκε μια προσφορά αποζημίωσης 5 εκατ. γουόν, δηλαδή περίπου 4.200 δολαρίων. 

Επιστρέφοντας στην ιδιαίτερη πλοκή της επιτυχημένης σειράς, το απόλυτα ρεαλιστικό της στοιχείο, είναι οι χαρακτήρες της. Άνθρωποι από κάθε κοινωνική τάξη. Άνθρωποι που ξεκίνησαν ως εύποροι και κατέληξαν να χρωστούν. Ένας ηλικιωμένος άντρας με όγκο στον εγκέφαλο. Ένα ζευγάρι, δύο νεαρά κορίτσια που γίνονται φίλες, παλιοί γείτονες. Η πορεία του παιχνιδιού και η σκληρότητα των θανάτων ξυπνά τα πιο πρωτόγονα ένστικτα των παικτών. Η ηθική τους αλλάζει και ο στόχος είναι μόνο η νίκη.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ squidgame_netflix

TAGS