REAL LIFE TRUE STORIES

6 γυναίκες μοιράζονται τραυματικές εμπειρίες με «καλά παιδιά» και είναι τρομακτικά οικείες


Στεφανία Παπαδημητρίου

22 Μαρτίου 2022

6 γυναίκες μοιράζονται τραυματικές εμπειρίες με «καλά παιδιά» και είναι τρομακτικά οικείες
Όλες τους, γνώρισαν ένα «καλό παιδί». Επίσης όλες τους, έχασαν κάθε ιδέα για εκείνον μετά από λίγο καιρό.

Ναι, οι σχέσεις είναι δύσκολη υπόθεση. Θα λέγαμε, ωστόσο, ότι δυσκολότερο είναι το κομμάτι του dating, που δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη αν είμαστε κάτι, τι είμαστε, πόσο πραγματικά θέλουμε να βάλουμε τον άλλο στη ζωή μας.

Όλοι γνωρίζουμε πως το πρώτο ραντεβού είναι ουσιαστικά η προσπάθεια να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας – ποιος θα μιλούσε για τα ελαττώματά του στην αρχή; Όσο περνά ο καιρός, όμως, αρχίζουμε να βλέπουμε πώς είναι πραγματικά ο άλλος και συχνά πέφτουμε από τα σύννεφα.

Παρακάτω, θα δούμε την εμπειρία 10 γυναικών, όπως τη διηγήθηκαν στο Buzzfeed. Όλες τους, έχασαν κάθε ιδέα για το «καλό παιδί» που γνώρισαν.

1. «Περίμενε να με φιλήσει, περίμενε να κάνουμε σεξ, μου έλεγε διαρκώς πόσο καλός ήταν που περίμενε, πώς τόσοι άλλοι άνδρες θα δε θα το έκαναν, πώς θα *έπρεπε* να κοιμηθώ μαζί του γιατί αυτό κάνουν δύο άνθρωποι όταν αγαπιούνται. Ναι, ήταν “καλός”, κερνούσε στα ραντεβού, έκανε ωραίες ερωτήσεις, αλλά βγήκε επικίνδυνος, 10 χρόνια μεγαλύτερος και μου έκρυβε τη σύζυγο και τη θρησκεία του (ήταν Μάρτυρας του Ιαχωβά)».

2. «Έβγαινα για λίγο με ένα “καλό παιδί”. Είχαμε μία διαφωνία και στο τέλος μου είπε “Αν σε ήθελα, θα σε είχα. Μπορώ να έχω όποια θέλω. Αν ήθελα να βγω μαζί σου, θα το έκανα. Αν ήθελα να κάνω σεξ μαζί σου, θα το έκανα”. Ξέκοψα αμέσως και με ρωτούσε διαρκώς γιατί ενοχλήθηκα, αφού δεν έκανε τίποτα κακό».

3. «Βγήκα με κάποιον που γνώρισα στο ίντερνετ. Όσο τρώγαμε, μετά από κάθε κοπλιμέντο που μου έκανε, μου έλεγε πόσο καλός άνθρωπος είναι. Λέγοντας πράγματα σαν “αγαπώ τις γυναίκες με μακριά καστανά μαλλιά, αλλά και τα δικά σου είναι οκ” (τα μαλλιά μου ήταν κοντά και μαύρα). Συνέχισε βγάζοντας το κινητό του και δείχνοντάς μου γυναίκες που του άρεσαν. Όταν ρώτησα γιατί βγήκε μαζί μου εφόσον δεν τους έμοιαζα, είπε πως το έκανε γιατί είναι διαφορετικός από τους περισσότερους και είναι καλός και είχε διάθεση να δώσει ευκαιρίες».

4. «Βγήκαμε παραπάνω φορές απ’ όσες θα ήθελα να παραδεχτώ… Στο πρώτο ραντεβού μου είπε ότι πήρε ανοιχτό αυτοκίνητο για να εντυπωσιάζει τα κορίτσια. Έκανε επίδειξη τα χρήματα που έβγαζε. Στο τέταρτο ραντεβού, τον πείραξε που δεν ήθελα σεξ μετά το βραδινό και είπε “Ε, γιατί ντύθηκες έτσι αφού δεν ήθελες;”. Ήταν περίεργος με τις φίλες μου. Μόνο bad vibes».

5. «Βγήκα με κάποιον για ποτό/φαγητό σε ένα εστιατόριο, όχι πολύ επίσημο. Σχολίασε πόσο ωραίο ήταν που γνώρισε κάποια που όντως μοιάζει με την εικόνα προφίλ της. Για το δεύτερο ραντεβού, μου πρότεινε να πάμε στην παραλία οπότε φόρεσα φόρεμα και σαγιονάρες. Όπως αποδείχθηκε, ήταν πάρτι έκπληξης στους γονείς του για την επέτειό τους, οπότε με πήγε σε ένα πανάκριβο κλαμπ (χωρίς να με έχει ενημερώσει) κι όχι απλώς γνώρισα όλη την οικογένειά του στο δεύτερο ραντεβού μας, αλλά μου έστειλε αργότερα να μου πει πως θα έπρεπε να τον είχα ευχαριστήσει που με πήγε σε ένα τόσο ωραίο μέρος και να είχα προσπαθήσει περισσότερο με την εμφάνισή μου».

6. «Στο πρώτο ραντεβού, ήταν πολύ καλός και αστείος. Πήγε να με φιλήσει στο τέλος και το απέφυγα, καθώς δεν ένιωθα έτοιμη. Φίλησε τελικά το μέτωπό μου και μου έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας πόσο “cute” ήταν η βραδιά. Αργότερα, το δεύτερο ραντεβού, με κοίταξε και είπε πως του χρωστούσα, μετά το φιλί στο μέτωπο, και με άρπαξε να με φιλήσει. Με χάλασε το “μου χρωστάς”. Πίστευε ότι ήταν τόσο ευγενικός και υπομονετικός που με φίλησε στο μέτωπο το πρώτο βράδυ, και μετά ένιωθε ότι του χρωστούσα κάτι. Αηδιαστικό».

TAGS