REAL LIFE TRUE STORIES

Πρώην Playmate αποκαλύπτει όσα βίωσε στα χέρια του Hugh Hefner: «Ένιωθα πως το σώμα μου δε μου ανήκε»


Στεφανία Παπαδημητρίου

30 Μαρτίου 2022

Πρώην Playmate αποκαλύπτει όσα βίωσε στα χέρια του Hugh Hefner: «Ένιωθα πως το σώμα μου δε μου ανήκε»
Splash News
«Κάθε φορά που κάναμε σεξ με τον Hugh Hefner, ήταν κακοποίηση», δηλώνει χαρακτηριστικά

Μία ακόμη γυναίκα μιλά για όσα βίωσε στα χέρια του Hugh Hefner. Στο τελευταίο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ Secrets of Playboy, η Karissa Shannon αποκάλυψε τις τοξικές καταστάσεις που έζησε, ενώ δήλωσε πως το σεξ με τον ιδρυτή του Playboy «έμοιαζε με βιασμό».

Η Karissa και η δίδυμη αδελφή της, Kristina, ξεκίνησαν να βγαίνουν με τον Hefner στα 18 τους χρόνια. Εκείνος, ήταν 83. Στο ριάλιτι Girls Next Door του Ε!, παρουσίαζαν τη μεταξύ τους σχέση σαν κάτι διασκεδαστικό κι εκκεντρικό, όμως τώρα, οι δύο γυναίκες εξηγούν πως η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.

Οι αδελφές Shannon εργάζονταν σε ένα εστιατόριο τύπου Hooters στη Florida, όταν τις κάλεσαν για δοκιμαστική φωτογράφηση στο Playboy. Οι φωτογραφίες τράβηξαν την προσοχή του Hefner και της τότε συντρόφου του, Holly Madison και δεν άργησαν να συναντηθούν. Έγιναν οι Playmates για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2009, κι έπειτα μετακόμισαν στο LA για να ζήσουν στην έπαυλη.

Δεν είχαν ιδέα για αυτό που θα ακολουθούσε. Το βράδυ που έκλεισαν τα 19 τους χρόνια, η συγκάτοικός τους, Kendra Wilkinson, τις κάλεσε στην κρεβατοκάμαρα του Hefner για να καπνίσουν μαριχουάνα. Δεν εμφανίστηκε ποτέ, ωστόσο. Αντί για εκείνη, τις περίμενε ένας αγχωμένος Hefner, που τους πρότεινε να πάρουν χάπια για να ηρεμήσουν τα νεύρα τους – «μας διέλυσε… γίναμε πιο λιώμα από ποτέ», εξήγησαν.

Η Karissa υποστηρίζει πως ο ιδρυτής του Playboy εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση, αναγκάζοντας την ίδια και την αδελφή της να κάνουν πράγματα που δεν ήθελαν. «Δεν είχαμε ξανακάνει τρίο μαζί, δεν το επιθυμούσαμε. Και ήταν τα 19α γενέθλιά μας. Δε γίνεται να ξεχάσεις κάτι τέτοιο», είπε.

«Απλά φανταστείτε το, το γέρικο χέρι του να αγγίζει το στήθος σου. Σαν να κάνεις σεξ με τον παππού σου. Και ξάπλωνε, κοιτούσε ψηλά και μας έλεγε “μωρά μου, μωρά μου. Με αγαπάτε”».

Όταν τον έπαιρνε ο ύπνος, εκείνες έφευγαν από το δωμάτιο και πήγαιναν σε έναν ξεχωριστό χώρο, όπου έκαναν ντους.

«Το δέρμα μας ήταν κόκκινο από την προσπάθεια να απολυμανθούμε. Μετά από εκείνο το βράδυ, έπαψα να αισθάνομαι ότι το σώμα μου, μου ανήκε. Ένιωσα αηδιασμένη, πως με χρησιμοποίησαν».

Εκείνο το βράδυ, συμφώνησαν ότι «ο Hefner θα πήγαινε στην κόλαση», αλλά γνώριζαν πως αν έφευγαν από την έπαυλη, η καριέρα τους θα τελείωνε. Ξεκίνησαν λοιπόν να πίνουν για να διαχειριστούν το άγχος τους και τη δική του διαρκή όρεξη για σεξ.

«Μεθούσαμε κάθε βράδυ… Κάθε βράδυ, προσπαθώντας να αντέξουμε», είπε.

Κάποια στιγμή, η Karissa έμεινε έγκυος. Έκανε τα πάντα για να μην το μάθει εκείνος, γιατί φοβόταν πως θα την πίεζε να κρατήσει το παιδί.

«Δεν ήθελα να του δώσω έναν λόγο να με ελέγξει περισσότερο, να με κρατά δεμένη. Το σώμα μου με αηδίαζε. Ένιωθα πως μέσα μου είχα έναν εξωγήινο. Σιχαινόμουν. Ήθελα απλώς να τελειώνουμε».

Πήγε με την αδελφή της σε μία κλινική για να κάνει έκτρωση και, μέχρι σήμερα, θεωρεί ότι αυτή η απόφαση ήταν η πιο σωστή της ζωής της.

«Κάθε φορά που κάναμε σεξ, ήταν κακοποίηση. Για εμένα, είναι βιασμός. Χρησιμοποιούσε μηχανισμούς για να μας χειριστεί στα πάντα, οπότε χαίρομαι που δεν κράτησα το παιδί».