REAL LIFE TRUE STORIES

adidas x Super Bowl: Μέσα σε 1 λεπτό θα αναθεωρήσεις για το τι είναι πραγματικά αδύνατο


JTeam

13 Φεβρουαρίου 2023

adidas x Super Bowl: Μέσα σε 1 λεπτό θα αναθεωρήσεις για το τι είναι πραγματικά αδύνατο
«Γεννιέσαι και είσαι ο ορισμός του "αδύνατου". Περνάς το υπόλοιπο της ζωής σου αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι έτσι»

Τα μωρά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα – κυριολεκτικά. Δεν μπορούν να σταθούν μόνα τους, δεν μπορούν να καθίσουν, δεν μπορούν να πάνε τουαλέτα. Τα προνήπια τα πηγαίνουν κάπως καλύτερα, με το ζόρι. Δεν μπορούν να κλωτσήσουν μία μπάλα, οριακά περπατάνε ευθεία, πέφτουν κάτω τουλάχιστον δέκα φορές την ημέρα.

Το θέμα είναι τι γίνεται μετά, όσο μεγαλώνουν. Αυτό ακριβώς δείχνει η νέα διαφήμιση της adidas, που περνά ένα ξεχωριστό μήνυμα: «Γεννιέσαι και είσαι ο ορισμός του "αδύνατου". Περνάς το υπόλοιπο της ζωής σου αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι έτσι».

Με πρωταγωνιστές πολύ μικρά παιδιά και τον αθλητή Patrick Maholmes, μέσα σε ένα μόλις λεπτό, επαναπροσδιορίζουμε την ιδέα που είχαμε για το τι πραγματικά σημαίνει μεγαλείο.

«Κοίταξέ το, δεν μπορεί να κάνει τίποτα», ξεκινά το σποτ, δείχνοντας ένα νεογέννητο. Και πράγματι, βλέπουμε όλα εκείνα που δεν μπορούν να κάνουν τα παιδιά, όλα εκείνα που κανείς μας δεν μπορούσε, όταν ήρθε στη ζωή. Από το να φάμε μόνοι μας, μέχρι να πάμε τουαλέτα, καταλαβαίνουμε ότι όλοι ξεκινάμε απολύτως ανίκανοι για οτιδήποτε. Κι όταν ο Maholmes εμφανίζεται στην οθόνη ενός νηπίου, συνειδητοποιούμε πως, τελικά, είμαστε ικανοί για όλα – αρκεί να το βάλουμε στόχο.

TAGS