Η Αριάννα φέρνει την Huffington Post στην Ελλάδα

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

«Με αισιοδοξία και πνεύμα καινοτομίας, η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση» τόνισε η Αριάννα Στασινοπούλου-Ηuffington, η οποία παρουσίασε το καινούριο της βιβλίο «Thrive» σε ομογενειακή συγκέντρωση στην Αστόρια, ανακοινώνοντας παράλληλα την ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας Huffington Post, προς το τέλος της τρέχουσας χρονιάς.

Τόσο στην ομιλία της στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, όσο και σε δηλώσεις της μετά την εκδήλωση, η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος, συγγραφέας και επιχειρηματίας, η οποία ίδρυσε το ομώνυμο ειδησεογραφικό ιστότοπο, ανέφερε ότι για την ίδια «σημαίνει πολλά» το γεγονός ότι μετά από ένδεκα χώρες, η Huffington Post «πρόκειται να γίνει και στην πατρίδα μου», επισημαίνοντας ότι «σύντομα, θα προβούμε σε σχετικές ανακοινώσεις».

Αναφερόμενη στη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα, τόνισε ότι «η αντοχή, η εφευρετικότητα και η καινοτομία» θα οδηγήσουν την οικονομική κρίση στο τέλος της.

Για την άνοδο «ακραίων δυνάμεων» σε ΗΠΑ και Ευρώπη, υποστήριξε ότι «διαπιστώνεται μια άνοδος του εξτρεμισμού και την βλέπουμε όταν υπάρχει κόσμος σε απόγνωση και η ανισότητα αυξάνεται. Οι κυβερνήσεις θα πρέπει να λάβουν πολύ σοβαρά αυτό το φαινόμενο» όπως είπε. Σε ερώτηση για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, διατύπωσε την άποψη ότι «τέτοιου είδους φαινόμενα βλέπουμε πλέον παντού, σε όλη την Ευρώπη».

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr. 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.