REAL LIFE WHO

Έτρωγε πίτσα καθημερινά επί χρόνια & αυτός ήταν ο λόγος που έσωσε τη ζωή του


12 Μαΐου 2016

6861617-pizza-1.jpg
Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως από το Oregon. Ο Kirk Alexander ήταν ένας άκρως τακτικός πελάτης μεγάλης εταιρίας πίτσας. Καθημερινά, επί πολλά χρόνια, συνήθιζε να παραγγέλνει μια πίτσα και αυτή ακριβώς η ανθυγιεινή του συνήθεια του έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή.

Ο 48χρονος ήταν καθημερινός πελάτης από το 2009, σύμφωνα με τη manager της αλυσίδας. Συνήθιζε μάλιστα να παραγγέλνει την πίτσα του online. Κάθε μέρα, όταν εμφανιζόνταν το όνομά του στην οθόνη, όσοι δούλευαν έλεγαν στην παρασκευή "Ήρθε η παραγγελία του Kirk".

Τις τελευταίες ημέρες όμως κάτι είχε αλλάξει. Ο Kirl έπαψε ξαφνικά να παραγγέλνει τη συνηθισμένη του πίτσα και οι εργαζόμενοι άρχισαν να ανησυχούν. Αφού πέρασαν 11 ημέρες, αποφάσισαν πως έπρεπε να το επισημάνουν στην αστυνομία για να ρίξουν μια ματιά και να διασφαλίσουν πως όλα είναι εντάξει. Οι ίδιοι λένε πως το θεώρησαν χρέος τους, μιας και ο Kirk Alexander ήταν ο πιο τακτικός τους πελάτης.

Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι του, όπου τον άκουσε να καλεί βοήθεια. Χρειαζόταν άμεση ιατρική φροντίδα λόγω ενός προβλήματος υγείας που είχε προκύψει και τον είχε καθηλώσει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα και όλα δείχνουν πως θα το ξεπεράσει.  Και τώρα έχει χιλιάδες λόγους να συνεχίσει την όχι και τόσο unhealthy καθημερινή του διατροφική ρουτίνα.