REAL LIFE WHO

Rini Frey: Μία influencer διαφορετική από τις άλλες


SPAPADIMITRIOU

10 Σεπτεμβρίου 2018

32028943_104421073769901_6589115070611980288_n_2.jpg

Η εικόνα του σώματος είναι κάτι που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες. Προσπαθούμε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας αλλά, συχνά, ειδικά λόγω των social media που παρουσιάζουν διαρκώς μοντέλα με ιδανικές αναλογίες, η επιθυμία να τους μοιάσουμε γίνεται εμμονή.  Το Instagram είναι γεμάτο με «ειδικούς», γκουρού της μόδας και της γυμναστικής που δίνουν συμβουλές για το «σώμα των ονείρων μας», δείχνοντάς μας τι είναι σωστό και τι λάθος.

Κόντρα σε όλους αυτούς, έρχεται η Rini Frey. Ανεβάζει στο προφίλ της τη δική της αλλαγή η οποία διαφέρει από τις άλλες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rini Frey (@ownitbabe) on

Η Rini ξεκίνησε ως εθισμένη στη γυμναστική. Έκανε τα πάντα για να μένει αδύνατη και πάντα επεδίωκε να συρρικνώνεται. Όταν αρραβωνιάστηκε, το πρώτο που σκέφτηκε ήταν ότι έπρεπε να αδυνατίσει, γιατί κανείς δε θα ήθελε να παντρευτεί κάποια σαν εκείνη – που είχε κοιλιακούς, βέβαια, αλλά δεν ήταν αρκετά τονισμένοι, κατά τη γνώμη της. Πήγαινε διακοπές και δεν έμενε σε ξενοδοχείο. Προτιμούσε τα σπίτια με κουζίνα, για να ετοιμάζει το κοτόπουλό της και να το παίρνει μαζί της, ώστε να «μη βγει εκτός προγράμματος.»

Ξαφνικά, άρχισε να σκέφτεται διαφορετικά. Αποφάσισε ότι υγεία δε σημαίνει πείνα και εξάντληση στο γυμναστήριο, αλλά ισορροπημένη διατροφή, με μικρές ατασθαλίες, και άσκηση για ευεξία. Προσπαθεί να κάνει τις γυναίκες που επισκέπτονται το προφίλ της στο Instagram λιγότερο ανασφαλείς, δείχνοντας ότι όλες έχουμε ατέλειες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rini Frey (@ownitbabe) on

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η Rini Frey είναι ότι η ευτυχία προέρχεται από μέσα μας, και όχι από το νούμερο που βλέπουμε στη ζυγαριά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rini Frey (@ownitbabe) on

Μας λέει ότι δεν πρέπει να συγκρινόμαστε με άλλες γυναίκες που έχουν διαφορετικά σώματα, να μη νομίζουμε ότι αυτό που βλέπουμε στο διαδίκτυο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι δε χρειάζεται να σπαταλούμε τόση ενέργεια για να μοιάσουμε σε εκείνες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rini Frey (@ownitbabe) on

Η Rini θέλει να αγαπάμε τον εαυτό μας για αυτό που είμαστε, όχι να τον μισούμε επειδή δεν είναι τέλειος. Και πρέπει να την ακούσουμε.

 

Διαβάστε επίσης: Πώς η μάχη με το φαγητό έχει δύο πλευρές - Από τα όρια της ανορεξίας στα φυσιολογικά κιλά

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα