REAL LIFE WHO

Η θετή κόρη της Mia Farrow και σύζυγος του Woody Allen κατηγορεί τη μητέρα της για κακοποίηση


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_500343_035.jpg

Η Soon-Yi Previn, σύζυγος του Woody Allen και θετή κόρη της Mia Farrow, υπερασπίστηκε τον σύζυγό της ενάντια σε αυτό που υποστηρίζει ως άδικη μεταχείριση στην εποχή του #MeToo και επιτέθηκε στη θετή μητέρα της στα πρώτα της δημόσια σχόλια για τις σχέσεις της τις τελευταίες δεκαετίες.

Το New York Magazine δημοσίευσε στο site του ένα άρθρο όπου η Previn μιλά για την θυελλώδη σχέση με τη μητέρα της και εξιστορεί το πώς ερωτεύθηκε τον Woody Allen το 1992, ο οποίος ήταν ακόμη σύντροφος της Farrow τότε. Η 47χρονη είπε πως εκείνη και η μητέρα της είχαν κακές σχέσεις από τότε που την υιοθέτησε και πώς η μητέρα της της συμπεριφερόταν σαν υπηρέτρια. Αρνείται το ότι ο Allen την χειραγώγησε για να κάνει σχέση μαζί του.

Η Previn είπε στο περιοδικό πως αποφάσισε να μιλήσει τώρα γιατί η Dylan Farrow, υιοθετημένη κόρη του Allen, κατηγορεί αδίκως, κατά τη γνώμη της, τον Allen για σεξουαλική κακοποίηση όσο ήταν ακόμη παιδί. "Δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ στο να γράψω ένα 'Mommy Dearest', να πάρω εκδίκηση από τη Mia - τίποτα τέτοιο," δήλωσε η Previn στο περιοδικό. "Αλλά αυτό που συνέβη στον Woody είναι τόσο εκνευριστικό, τόσο άδικο. (Η Mia) εκμεταλλεύεται το κίνημα #MeToo και παρουσιάζει τη Dylan ως θύμα. Και μία ολόκληρη γενιά το ακούει αυτό και δεν θα έπρεπε." 

Είπε, επίσης, για τη Farrow: "H Mia δεν μου φερόταν σαν μητέρα εξαρχής", σύμφωνα με το Associated Press. H Dylan Farrow έχει κατηγορήσει πολλές φορές δημοσίως των Allen για το ότι την κακοποιούσε όταν εκείνη ήταν 7 ετών. Είχε πραγματοποιηθεί έρευνα για τον Allen, αλλά ο σκηνοθέτης δεν συνελλήφθη και αρνείται κατηγορηματικά πως άγγιξε ποτέ στην Farrow.

Σε διαφορετικές δηλώσεις που ανέβηκαν στο Twitter την Κυριακή το βράδυ, η Dylan και ο Ronan Farrow λένε πως η μητέρα τους ήταν καλή γονιός και πως το άρθρο στο New York Magazine είναι ανακριβές και άδικο.

Διαβάστε επίσης:

O Gérard Depardieu κατηγορείται για βιασμό

Asia Argento: Η πρώτη που κατηγόρησε τον Harvey Weinstein κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Η Cher μίλησε για όταν εκείνη και η Meryl Streep έσωσαν μία γυναίκα από σεξουαλική κακοποίηση