REAL LIFE WHO

Γιατί πρέπει να νιώθεις ξεχωριστός αν έχεις γεννηθεί τον Μάρτη


JTeam

1 Μαρτίου 2022

Γιατί πρέπει να νιώθεις ξεχωριστός αν έχεις γεννηθεί τον Μάρτη
pexels
Αν είχες την τύχη να έρθεις στον κόσμο τον πρώτο μήνα της άνοιξης, υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να νιώθεις ξεχωριστή ύπαρξη.

Ο Μάρτιος είναι ένας από τους πιο τυχερούς μήνες για να έρθεις στη ζωή, καταλήγουν οι επιστήμονες, και τα χαρακτηριστικά των ατόμων που γεννήθηκαν αυτόν τον μήνα, το επιβεβαιώνουν.

Αν γεννήθηκες τον τρίτο μήνα του έτους και τον πρώτο της άνοιξης, μπορείς να νιώσεις λίγο παραπάνω μοναδικός σε αυτόν τον κόσμο γιατί:

Βλέπεις πάντα τη φωτεινή πλευρά της ζωής

Δεν είναι πάντα εύκολο αλλά εσύ το καταφέρνεις χάρη στη φύση σου. Βλέπεις πάντα τα πράγματα μέσα από μια φωτεινή πλευρά και δεν αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε πτοήσει. Έλκεις το καλό γιατί πάντοτε σκέφτεσαι θετικά και μεταφέρεις την ενέργειά σου και στους άλλους, βοηθώντας τους να δουν τα πράγματα από άλλη οπτική.

Μάλιστα, μελέτη του 2014 διαπίστωσε ότι τα μωρά που γεννήθηκαν τον Μάρτιο είναι από τη φύση τους αισιόδοξα. Έχουν υψηλές βαθμολογίες στην υπερθυμική κλίμακα ως ενήλικες, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν θετική στάση απέναντι σε ό,τι συμβαίνει στη ζωή.

Ίσως έχεις γενέθλια την ίδια μέρα με κάποιον celebrity

Αν ο μήνας της γέννησής σου είναι ο Μάρτιος, τότε τον μοιράζεσαι με πολλές διασημότητες. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να ήρθες στον κόσμο την ίδια μέρα με τον Justin Bieber (1 Μαρτίου), τον Dr. Seuss (2 Μαρτίου), τον Albert Einstein (14 Μαρτίου), τον Mr. Rogers (20 Μαρτίου), τον Harry Houdini (24 Μαρτίου) ή τη Mariah Carey (27 Μαρτίου).

Αν δεν έχεις γεννηθεί την ίδια μέρα μαζί τους, υπάρχει περίπτωση κάποια μέρα να γίνεις κι εσύ ένας από αυτούς αφού θεωρείσαι από τους πιο τυχερούς και από εκείνους που έχουν το άστρο.

Στοχεύεις πάντα ψηλά

Μελέτη 375 εταιρειών διαπίστωσε ότι οι CEOs ήταν πιθανότερο να γεννηθούν τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Ενώ ο Μάρτιος είχε ένα μικρό προβάδισμα, περίπου το 10% των διευθυντικών στελεχών γεννήθηκαν τον Απρίλιο. Να σημειωθεί ότι τα παιδιά του καλοκαιριού είχαν τον μικρότερο αριθμό διευθυνόντων συμβούλων.

Έχεις υψηλή ενσυναίσθηση

Μπορεί να μην ξέρουμε να σου πούμε σε ποιον τύπο ενσυναίσθησης ανήκεις αλλά το σίγουρο είναι πως έχεις πολλή από αυτή. Κατανοείς σε απόλυτο βαθμό τα συναισθήματα των άλλων και μπαίνεις στη θέση τους. Ζεις τα προβλήματά τους σαν να είναι δικά σου και μπορείς ακριβώς να αντιληφθείς την ψυχολογία των άλλων. Από αυτό και μόνο είσαι ξεχωριστή φύση.

Είσαι περισσότερο υγιής από άλλους

Έρευνα που έχει διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Columbia δείχνει ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Μάρτιο έχουν τον χαμηλότερο κίνδυνο ασθενειών. Να άλλος ένας λόγος να είναι αισιόδοξοι. Παρουσιάζουν ελάχιστα προβλήματα υγείας και τείνουν να έχουν μακροζωία.