REAL LIFE WHO

"Dior Vibe": Η Μαρία Σάκκαρη μαγνητίζει στον φακό της νέας καμπάνιας του οίκου Dior


JTeam

9 Απριλίου 2022

"Dior Vibe": Η Μαρία Σάκκαρη μαγνητίζει στον φακό της νέας καμπάνιας του οίκου Dior
@dior
Ο οίκος Dior ξεχώρισε την κορυφαία αθλήτρια για να φωτογραφηθεί στην καμπάνια του για την athleisure σειρά που σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri με τίτλο "Dior Vibe"

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία στο τένις, κάνοντας άλμα τον προηγούμενο μήνα στην παγκόσμια κατάταξη αφού βρίσκεται πλέον στο 3ο σκαλί. Οι επιτυχίες όμως για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν τερματίζονται εκεί.

Ο οίκος Dior την ξεχώρισε για να φωτογραφηθεί στην καμπάνια του για την athleisure σειρά που σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri με τίτλο "Dior Vibe". Η σειρά έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στη Dior cruise 2022, η οποία έγινε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Καλλιμάρμαρο τον περασμένο Ιούνιο.

Jenny.Gr
@dior

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν καλεσμένη και παρευρέθηκε στη λαμπερή επίδειξη μόδας του οίκου, φορώντας μια κομψή ολόλευκη maxi δημιουργία με flat πέδιλα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Με αφορμή τα νέα κομμάτια που έρχονται να κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστή τη "Dior Vibe" και να την εμπλουτίσουν, από τη συλλογή Fall 2022, έγινε γνωστή και η καμπάνια στην οποία συμμετέχουν σπουδαίες αθλήτριες, όπως η η παραολυμπιονίκης Veronica Yoko Plebani, η παγοδρόμος Zhang Hong, η αναρριχήτρια Margo Hayes, η γυμνάστρια Melanie De Jesus Dos Santos, η καρατέκα Wen Tzu-yun, η ξιφομάχος Ysaora Thibus.

Ουσιαστικά, η σειρά αποτελεί έναν τέλειο συνδυασμό κομψότητας και αθλητικού στυλ. Δίνει μια εκ νέου ξεχωριστή ερμηνεία στα outfits των ποδηλατών μέσα από biker shorts, polo shirts και jackets που έχουν τα εμβληματικά ονόματα "Dior" και "New Look", ενώ γίνονται ακόμη πιο ιδιαίτερα μέσα από κόκκινες και μπλε graphic ρίγες.

Jenny.Gr
Τσάντες boho από τη νέα συλλογή

Σε κάποια κομμάτια είναι εμφανή τα στοιχεία μποξ μέσα από έντονα μοτίβα που απεικονίζουν μία τίγρη ή ένα λιοντάρι πάνω στη Dior Vibe bowling bag (η τσάντα έρχεται και σε εκδοχή hobo με το ίδιο σχέδιο). Τα outfits ολοκληρώνονται με αθλητικά καπέλα και τα νέα Dior Star sneakers, στα οποία έχει τοποθετηθεί το signature αστέρι του.

Η σειρά είναι ένα ύμνος στον συγκερασμό στοιχείων από διαφορετικές ταυτότητες που όταν ενωθούν, το αποτέλεσμα γίνεται μοναδικό και άξιο αναφοράς.