REAL LIFE WHO

Μια 90χρονη χήρα βρήκε τη χαμένη βέρα του συζύγου της μετά από 35 χρόνια


JTeam

28 Απριλίου 2022

Μια 90χρονη χήρα βρήκε τη χαμένη βέρα του συζύγου της μετά από 35 χρόνια
Μια 90χρονη γυναίκα από την Κορνουάλη βρήκε τη βέρα του πεθαμένου άνδρα της, 35 χρόνια αφότου ο ίδιος την είχε χάσει

Η Ann Kendrick είναι μητέρα επτά παιδιών, τα οποία απέκτησε με τον σύζυγό της, Peter που έφυγε από τη ζωή πριν από 22 χρόνια. Η ιστορία που αποκάλυψε η ίδια πρόσφατα είναι μία από τις πιο συγκινητικές που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Ο Peter είχε χάσει τη βέρα του γάμου τους το 1987 ενώ έκανε δουλειές στον πίσω κήπο του σπιτιού της στην πόλη Looe της Κορνουάλης. Το περασμένο Σάββατο, η Mrs Kendrick καθώς καθάριζε τον κήπο του σπιτιού τους, βρήκε τη χαμένη βέρα κάτω από μία μηλιά.

Η έκπληξη που ένιωσε, ήταν τεράστια ενώ όπως δηλώνει, πιστεύει πως «το ίδιο έκπληκτος θα ήταν και ο Peter αν βρισκόταν στη ζωή». Κάπως έτσι η χαμένη βέρα του γάμου τους βρέθηκε μετά από 35 ολόκληρα χρόνια, οδηγώντας την ιστορία της αγάπης τους στη σφαίρα της αιωνιότητας.

Όπως περιέγραψε η ίδια, ένα κομμάτι από μέταλλο ξεπρόβαλλε από τον κήπο ενώ τον καθάριζε χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει τι ήταν αυτό που έβλεπε.

«Δεν έμοιαζε με βέρα, έμοιαζε περισσότερο με σκουριασμένο μετάλλο», είναι τα όσα είπε ενώ στη συνέχεια, ανέφερε στην οικογένειά της πως αφού την επιδιορθώσει, θα τη φοράει στον λαιμό της για το υπόλοιπο της ζωής της στη μνήμη του χαμένου της συζύγου.