REAL LIFE WHO

Jeremiah Green: Πέθανε ο drummer των Modest Mouse


JTeam

1 Ιανουαρίου 2023

Jeremiah Green: Πέθανε ο drummer των Modest Mouse
Instagram/ modestmouse
Έφυγε από τη ζωή στα 45 του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Πριν λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Jeremiah Green διαγνώστηκε με καρκίνο τετάρτου σταδίου. Μόλις λίγες ώρες πριν, ο drummer των Modest Mouse έχασε τη μάχη με την ασθένεια, φεύγοντας από τη ζωή στα 45 του.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε την είδηση του θανάτου του την Πρωτοχρονιά στα social media με τα εξής λόγια:

«Δεν ξέρω έναν τρόπο να το πω εύκολα αυτό: Σήμερα χάσαμε τον αγαπημένο μας φίλο Jeremiah. Ξάπλωσε για να αναπαυθεί και απλά έσβησε. Θα ήθελα να πω ένα σωρό όμορφα λόγια αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αυτά θα έρθουν αργότερα, και από πολλούς ανθρώπους. Σας παρακαλώ να εκτιμήσετε όλη την αγάπη που δίνετε, παίρνετε, έχετε δώσει και θα πάρετε. Σας αγαπάμε».

Η μητέρα του Green ανακοίνωσε, επίσης, τον θάνατό του, γράφοντας στο Facebook: «Με πολύ βαριά καρδιά οι οικογένειες Green και Namatame ανακοινώνουν τον θάνατο του συζύγου, πατέρα, γιου και αδελφού τους, Jeremiah Green. Ο Jeremiah, ντράμερ και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Modest Mouse με έδρα το Issaquah, έχασε τη γενναία μάχη του με τον καρκίνο στις 31 Δεκεμβρίου. Έφυγε ειρηνικά στον ύπνο του», ανέφερε.

Ο Green ίδρυσε το συγκρότημα το 1993 μαζί με τον frontman Isaac Brock και τον μπασίστα, Eric Judy. Εμφανίστηκε σε όλα τα άλμπουμ των Modest Mouse, με εξαίρεση τα Good News for People Who Love Bad News και έπαιξε επίσης στα συγκροτήματα Red Stars Theory και Vells.