REAL LIFE WHO

The Banshess of Inisherin: Αυτή η τέλεια γιαγιά έπλεξε τα πουλόβερ της ταινίας


JTeam

18 Φεβρουαρίου 2023

The Banshess of Inisherin: Αυτή η τέλεια γιαγιά έπλεξε τα πουλόβερ της ταινίας
Η 83χρονη Delia Barry έντυσε τον Colin Farrell, τον Brendan Gleeson, τον Barry Keoghan και έγινε διάσημη

Η Delia Barry είναι 83 χρονών και πρόσφατα έγινε διάσημη. Ο λόγος; Τα τέλεια πουλόβερ που έπλεξε για χάρη της υποψήφιας για Oscar ταινίας, The Banshees of Inisherin.

Πλέκει από τα 7 της, αλλά μέχρι πρόσφατα, το έκανε για προσωπική ευχαρίστηση και τους αγαπημένους της ανθρώπους. Όταν όμως πέθανε ο σύζυγός της, μπήκε σε ένα γκρουπ πλεξίματος για τη στήριξη των καρκινοπαθών και το ταλέντο της αναγνωρίστηκε. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, για το Banshees of Inisherin σχεδίαζε η ίδια τα πουλόβερ, ενώ είχε μία εβδομάδα προθεσμία για το καθένα.

«Μου άρεσε το πουλόβερ του Colin (Farrel) όταν το τελείωσα, αλλά δε μου άρεσε όταν το ξεκίνησα», είπε στο Esquire.

«Το πλέξιμο είναι ένα χόμπι που με απασχολεί για να μη βαριέμαι. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που πρέπει να κάνουν κάτι με τα χέρια τους οπωσδήποτε, όταν κάθονται».

Μαζί με την Delia, ένας ακόμη ηλικιωμένος επιμελήθηκε τα ρούχα του cast. Ο 80χρονος Denis Darcy είχε αναλάβει τα παντελόνια, τα μπουφάν και τα γιλέκα και, όπως ανέφερε στην Independent, είναι «πολύ όμορφο» που ο κόσμος παραμένει δημιουργικός στα 80.

«Νομίζω πως είναι πολύ όμορφο να μιλάμε για το να μεγαλώνεις ωραία, τους ανθρώπους στα 80 που εξακολουθούν να εργάζονται και παραμένουν δημιουργικοί», είπε.