REAL LIFE WHO

ΒΟΞ: Η Χριστίνα Χριστοδούλου, ηθοποιός και Communication Coach, και η τέχνη της (σωστής) επικοινωνίας


JTeam

5 Μαΐου 2023

ΒΟΞ: Η Χριστίνα Χριστοδούλου, ηθοποιός και Communication Coach, και η τέχνη της (σωστής) επικοινωνίας
Γυναίκες που διακρίνονται καθημερινά μέσω το έργο τους, σε συζητήσεις που μας αφορούν όλους. Αυτό είναι το ΒΟΞ, το podcast του JennyGr με την Τζένη Μπαλατσινού.

Γυναίκες που διακρίνονται καθημερινά μέσω το έργο τους, σε συζητήσεις που μας αφορούν όλους. Αυτό είναι το ΒΟΞ, το νέο podcast του JennyGr, με την Τζένη Μπαλατσινού. Σε αυτό το ΒΟΞ, η Τζένη υποδέχεται την ηθοποιό, Communication Coach και Coach διάσημων ομιλητών στο TEDxAthens, Χριστίνα Χριστοδούλου.

Η Χριστίνα Χριστοδούλου είναι απόφοιτος ψυχολογίας, με μεταπτυχιακό στα Creative and Cultural Industries από το King’s College στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έχει αποφοιτήσει με άριστα από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου Ελλάδας. Ως ηθοποιός, έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, κι έχει παίξει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» και στην ταινία «Dodo» του Πάνου Κούτρα. Φέτος παίζει στο Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Η Χάιντι και τα Βουνά» σε σκηνοθεσία Ιούς Βουλγαράκη. Ως communication coach έχει εκπαιδεύσει ομιλητές για το TED Global, το TEDxAthens, για διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας, financing rounds και συνέδρια κ.α και συνεχίζει να εκπαιδεύει ατομικά και ομαδικά, επαγγελματίες στην επικοινωνία μέσα από την εταιρεία της, Speakout. Όλα αυτά τα διαφορετικά πεδία γνώσης την έχουν βοηθήσει να αναπτύξει μία διεπιστημονική μέθοδο για την επίτευξη ισχυρής και ουσιαστικής επικοινωνίας με οποιοδήποτε κοινό.

Στο τέταρτο επεισόδιο του ΒΟΞ, η Χριστίνα Χριστοδούλου συζητά με τη Τζένη για την τέχνη της επικοινωνίας, τα επικοινωνιακά μοτίβα που χρησιμοποιούμε όλοι μας (χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε), το πώς κάποιος μπορεί να γίνει καλός ή καλύτερος ομιλητής, την εμπειρία της ως coach σπουδαίων προσωπικοτήτων στο TEDxAthens και την τεράστια σημασία της σωστής επικοινωνίας στην καθημερινότητά μας.

Ακούστε το παρακάτω και κλείστε τη θέση σας για το TEDxAthens 2023 εδώ.